arkadslar aylardır arabayı alaldan beri yazayımmı diye ttereddut içindeydim şimdi cesaretimi toplayıp yazıyorum...

Ne kadar kanıtlanır bilmiyorum ama bu arabalar bağımlılık yapıyor sankı..

Düşünüyorum ben araba hastası falan biri deilim normal bır turk gencı gıbı herkesın olduğu kadar bende de bır araba tutkusu var dı.ama gp yı aldıktan sonra neden se ben her boş vaktımde arabayı düşünüyorum siteye girdiğimde sizinde benden fazla düşündüğünü görüyorum arabaya bınmek için fırsat kolluyorum bınıncede sankı sıgara bağımlılığındakı gibi(içtikten sonra)bindikten sonra ve sürerken bı rahatlama gelıyor ayrıca bu aractayken bugun hiç sinirlenmediğimi fark ettım sankı arabanın içinde farklı bı dünyada gıbı hissediyorum tabi bu çok abartılı bi şekilde değil ama derinlemesıne düşününce böyle olduğunu fark ettim inerken bakıyorum binerken bakıyorum balkondan bakıyorum ya artık geçsın diyorum 4 ay oldu hala devam ediyor.sizinde aynı duyguları yasadığnı zı ınanıyorum kı böyle bir sitede sadece tek ortak nokta olarak gp lerimiz var buda demek oluyorkı her kes aynı duygular içinde ...
peki olabilir diyceksınız ama pekı neden baska arabalarda ben bunu yasamadım veya onlarda bızım gıbı bunları hıssedıp bı site kurmadıalr.

siz den istediğim dikkatlice yazılanları okuyup kendınızde olusan bu etkıyı gözlemlemenız..

tasarım harıkasıı bu araclar psikolojık olarak bence bizi etkılıyor kanısındayım..

ama tabı bu nasıl kanıtlanır bilemem ama mutlaka bi cevabı olduğuna inanıyorum..

sizlerinde görüşünü merak ediyorum...