Aracınız ısıfır ıse aracın satın aldıgınız rakamın %20 veya 25 oranını talep edebılırsınız dıye bılıyorum ayrıca vurup kacıldıgı ıcın kasten suclu
Arkadaşlar aracım park halindeyken aracıma çarpmışlar. Güvenlik çağırdı bir gittim içim yandı. Aracı 1 metre sürüklemiş.Aracın değer kaybı için bir dava açma konusunda kararsızım. Sizce aracın 2 el değerinde ne kadar zarara uğrarım bunun için dava açmaya değer mi? Fotolar aşağıda.
Aracınız ısıfır ıse aracın satın aldıgınız rakamın %20 veya 25 oranını talep edebılırsınız dıye bılıyorum ayrıca vurup kacıldıgı ıcın kasten suclu
Zeynel KARACAN
"Allah bir ülkeye yardım etmek isterse, onun elinden tutmak isterse başına Mustafa Kemal gibi lider getirir"
gecmıs olsun ne hale getırmısler ıcım yandı cok uzuldum
Punto Evo
Vurup kaçma yok aslında. Sitenin güvenliği beni çağırdı gittiğimde kazayı yapan bayan ve araç ordaydı. Ben kurallara uygun park halinde olduğum için duran arabaya vurmaktan %100 kusurlu karşı taraf çıkar diye düşünüyorum. Diğer aracında fotosunu yukarı koydum. Araç 2011 de sıfır aldım. 30.000 TL ye.Tamir edilmiş hali 2 elde %25 değer kaybeder mi?
Aracımın arka tampon, çamurluğun üstü ve arka kapı göçmüş.Sol ön kapıda da derin çizikler var.
Konu WILD tarafından (05/04/2013 Saat 23:38 ) değiştirilmiştir.
Aracınızda çok bir hasar yok. Satarken muadillerine göre %5 ile %10 arası bir değer kaybı olur maksimum. Geçmiş olsun.
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
Geçmiş olsun aracınızı yaptırsanız bile tahminen satarken yaklaşık 2.000-3.000tl piyasasının altı bi rakama satabilirsiniz maalesef.dava işini de bu rakamlara göre düşünün...
Ersan bey ben olsam açardım. Burada bir arkadaşın aracınada aynısı olmuştu fakat çarpan o aracı ne kadar ise değeri almış ve arkadaşıma sen bu değerdeki bir araç bul ben alayım demişti. Böyle bir şansınız varsa bu yönde de hareket edebilirsiniz.
Sağolun arkadaşlar. Dediğiniz gibi bir değer kaybı varsa dava açmaya çok değmez gibi.Elbetteki 2000-3000 tl az para değil ama bu rakam içinde açılacak davada harcanacak zaman ,stres daha fazla götürür bende.Aslında hakkımı sonuna kadar kovalarım ama baba olacağımın haberini aldımŞimdi çocukdu falan derken bu işle nasıl uğraşırım bilemedim. Ama değer kaybı daha fazla olursa mecbur uğraşıcaz sokaktan toplamıyoruz parayı
Konu WILD tarafından (05/04/2013 Saat 23:45 ) değiştirilmiştir.
Bu arada kazayı yapan bir bayan ,son resimde göreceğiniz gibi otopark çıkışında bariyer kapanırken paniğe kapılmış ve 1 metrelik alanda son gaz sol çaprazdan arabaya çarpmış. 1 metre sürüklemiş bizim Evo yu. Çamurlukların içine dikkat ederseniz lastiklerin izi çıkmış
dava açmadan önce çarpan kişi ile bir görüşün derim sonra gerekirse dava açın
Geçmiş olsun gerçekten üzücü bir durum.Sizin aracınız kadar çarpan araç da hasar almış anlaşılan.
Evet ,çarpan araç Nissan Qashaı. O aracında sol taraf göçmüş.
Nissan yuksek bir arac olmasa benim arac arka tampon ve çamurlukla yırtarmış. Ama çamurluğun üstündeki metel kısmı göçertmiş.
çok geçmiş olsun. Ön tarafı bilmem ama baktırtacagınız yer kesinlikle arka çamurluğa çok iyi baksın. İnş çatlak vs olmamıştır orada ama var gibi![]()
geçmiş olsun...
eğer ki sigortadan yaptırırsanız biliyorsunuz ki hasar kaydı çıkacak aracın ona göre iyi karar verir ve ortalama ne kadar bi hasar kaydı yapılacak iyice bilgilenin.
yoksa ileride benim gibi sorunlarla karşılaşabilirsiniz.
sağ kapımda sürtmeden dolayı kapı sacı yırtıldı ve ne kadarlık bir hasar olabilir ki dedim ve sigortadan komple serviste yeni kapı takıldı. sorun olmaz diye düşündüm kendimcekeşke öyle düşünmeyip arkasına düşmeliydim konunun ve tramerde hasar kaydım var sadece kapım değişti.... ne kadar olduğunu tahmin edermisiniz bilmiyorum ama 7000tl küsürlük hasar kaydı girildi... gerisini siz düşünün artık....
çok geçmiş olsun.başkalarının dikkatsizliğinin cezasını maalesef biz yaşıyoruz.
Sizin için...
AK Sigorta,Axa, Anadolu, Allianz, Mapfre, Sompo Japan, Güneş Sigorta,Orient ,Aviva.
Şah Ata Sigorta Aracılık Hizmetleri Ltd. Şti.
selcuk.temiz@sahatasigorta.com
0533 716 33 69
bence araç baya bi değer kaybeder.. bagaj çok sorun değil ama ön tarafa vurması iyi olmamış... bence aranızda halledemiyorsanız dava açın...
Geçmiş olsun. Bence yaptırın trafik sigortası ödesin bayanın yeterli.. Siz aracı satmaya kalktığınızda zaten aracın değeri düşecektir, boyalı olması çok farketmez kaza fotoğraflarını saklayın yeter.
Herkese teşekkürler arkadaşlar. Bazı arkadaşlar yanlış anlamış. 3 fotodaki araç bana çarpan araç. Yani onun önü gitmiş. Benim ise çamurluk üstü, sağ araka kapı göçmüş, Sol kapı çizik var.Bu arada park halindeki duran araca arkadan vurunca %100 kusurlu karşı taraf çıkar ve benim kaskom bozulmaz diye düşünüyorum.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri