dostum kolçak olmadığı için o sorununu bilemiyorum ama şunu söyleyim ki babamın o kadar alma dememe rağmen 50 bin küsür para verip aldığı nissan juke sinde bile arada sesler geliyor kolçaktan
Printable View
Gerçekten gp lerde mühendislik hataları var. Nasıl bir kafayla yapmış italyafaki mühendisler bilmiyorum.
Sent my iPad using
Fiat fabrikasına punto kapı ölçülerine uyan "akvaryum hortumu"nu alıcı ödemeli kargo yapıcam,nasıl monte edeceklerini anlatan videolu anlatım cd sinide full HD çekerek kutunun içine koydum,takıldıkları yer olursa 7/24 beni cep'ten arayabilecekleri ve destek vereceğimi belirten notu da ilave ettim,fabrikadan arayan mühendizzlere gündüzleri ben,geceleri kaynım telefonda yardımcı olacak...daha ne yapayım??? amaç bundan sonra fiat alan müşterilerin memnuniyetine katkımız olsun....tövbe tövbe.
Not: ayrıca kendi aracıma uygulamış olduğum ve eksikliğini hissettiğim,örneğin: kol tutamacı olmayan araçlara maliyetsiz el acıtmayan nano ip procesi ! ve bagaj lambası olmayan araçlara maliyetsiz eksoz gaz lambası ! procelerim de hazır...bunlar fabrikaya ek külfet getirmeyecek proceler,müdür tarafından onaylanırsa onlarada video çekecem.....unutmadan bagajı su alan araç sahiplerinede yine maliyetsiz ağızda çiğneme kepek ekmeğinden yapıştırıcı yalıtım procemide halk ekmekten onay aldıktan sonra sunucam.....buğu yapan farlar ve ahır kapısı gibi açılan arka kapılar içinde yine sıfır maliyetli çözümlerimi de muhtardan kaat aldıktan sonra fabrikaya ileteceğim.... tövbe estg.
Serviste adamlara arka kapılarım afdersiniz eşşek gibi anırıyor dedim. Adam bu modeller böyle , yapacak bir şey yok dedi. :gun_band: