çok geçmiş olsun hocam
Printable View
çok geçmiş olsun hocam
geçmiş olsun... otoparkta da olsa böyle sorunlar olabiliyor...
geçmiş olsun ersan kardeşim maalesef böyle şeyler olabiliyor bayanla konuşun anlaşın olmadı mahkemeye verirsin
Arkadaşlar bugun kaza tutanağı ile beraber maltepe birmoto aracı teslim ettim.Sigortacım benim kaskomla işlemin yapılacağını sonra karşı tarafa rucu edileceğini belirtti. Sitenin kamerasındaki görüntüler herşeyi kaydetmiş.Görüntüleri istedim ama yetkili merciler üzerinden bu talebimi iletirsem görüntüleri vereceklerini söylediler. Görüntülerden gözüktüğüne göre Qashaı çarpmanın etkisi ile havaya kalmış ve inmiş.Benide 1 mt sürüklemiş.Qashaının amortıseri ,farı ve çamurluğu değişecek. Çamurluğu üstündeki göçükler düzeltilip boyanacak he birde tamponu boyanacak.
Allah hepimizi kazadan beladan korusun.
çok geçmiş olsun kardeşim umarım sigortacın seni mağdur etmeden durumu halleder kazadır sonuçta Allah beterinden korusun. Asıl önemli olanda Allah çocuğunuzu sağlıklı bişekilde kucağınıza almayı,analı babalı büyütmenizi nasip etsin
çok yaaa emin misiniz ???? sizin yanlışınız olabilir mi ben aracımı 2008 aralık ta teslim aldım 2009 şubat ayında iş kulelerinin otoparkından çıkarken sol arka kapımı duvara sürttüm sol arka kapım komple değişti ve yanlış hatırlamıyorsam 900 tl gibi bir şey tuttu zaten 7 x 4 = 28 bin tl ediyor benzinli 0 araç parası bi konuyu bi araştırın tramerri düzelttirin ilerde satarken çok sorun yaşarsınız.
çok geçmiş olsun allah başka kaza göstermesin...
geçmiş olsun...
çok geçmiş olsun. nerdeyse puntonun heryeri hasara uğramış. inşallah fazla bir zararınız olmaz...
Çok fazla fiyat çekmişler sizin kazada.
6 ay önce Megane II aracımız ciddi bir kaza geçirdi, yetkili serviste:
Sol ön çamurluk
Sol ön Alaşım Jant
Sol Far
Ön tampon
Sol ön kapı sacı değişti
Ayrıca:
Airbag tetik mekanizması
Emniyet Kemer tokası denen zımbırtılar (300TLx2)
Amortisör takozu ve rulmanlar
Sol ön salıncak
Rotbaşları
vs vs ön takımla ilgili bir dünya ıvır zıvır ek parça
**Toplam 6900TL tuttu. (5600Ydekparça+1300İşçilik)
1 Kapı için 7000 derseniz tabiki sorarlar ne iş diye :)
Kapıları iyi korumak lazım bizim araçların o zaman :S
bence aracınızı satın ve yeni araç alın farkını karşı tarafla knuşun araç vitesdeyken hasar gördü şanzmandada hasar vardır altıda ezilmiş arabanın ben olsam satardım hemde gözümü kırpmadan
o bayan ne yapmış öyle ya :( Ben olsam valla o kadının arabasını takla attırır şimdi ne yapıyosan yap öğrende sür der çeker giderdim
Geçmiş olsun..
Aracın altında ya da yürüyenin de hiçbir sorun gözükmüyor.Aracı 500 mt kadar kullandım. Çamurluğun üstü değişecekmiş. Kapılardaki göçük düzeltilip boyanacak. Ve arka tampon değişecek.Ama başka birşey gereklimi 2-3 güne daha netlik kazanacak.Eğer aracın yürüyeninde bir sorun çıkarsa o zaman savcılığa suç duyurusunda bulunup kamera kayıtları ile dava açmayı düşünüyorum. Yok sadece yukarıdaki işlemler yeterli olursa cana geleceğine mala gelsin deyip allah bu tür şöförlerden cümlemizi korusun deyip geçicem.Bu arada bugun servise gittim bir EVO daha vardı. Sağ arka kapısı ve ön kapısı yırtılmış resmen. Artık o nasıl bir kaza geçirdiyse.
geçmiş olsun
Üstat çok geçmiş olsun, ama cana geleceğine mala gelsin bu arada da yavrunu Allah sağlıklı, analı ve babalı büyütsün inşallah..
Geçmiş olsun olyda sizin bi kusurunuz yok sizin kaskonuzla araca hemen başlanır tramer sonucuna göre sizin kaskonuz size carpan aracın kaskosundan hasar üçretini alır yanlız arka camurluk değişir muhtemelen vede hasar kaydı yüksek cıkacaktır ve aracta değişen olunca deyeri cok düşecektir yanlız karşı tarafın kaskosu karşılayacagı için sizin aracınıza bir kayıt olmaz ve hasar kaydı sadece carpma olarak görünür umarım acıklayıcı olmuştur geçmiş olsun
Arkadaşlar herkese ilgisinden dolayı teşekkür ederim. Dün sigortanın experi gitmiş yetkili servise,araca bakılmış. Yapılacaklar;
1) Aracın arka çamurluğun üstündeki metal kısım ve sol arka stop değişecek.
2) Arka sol kapı mekanizması zarar gördüğü için arka kapı değişecek.
3) Ön kapıdaki çizikler boyanacakve sol tekerleğin üzerindeki davlunbaz değişecek
4) Arka tampon mini onarıma girmiş
Maliyeti yaklaşık 3000-4000 TL arası olur dediler.