Baushas, Pratiker gibi yapı marketlerin otomobil aksesuar reyonunda koltuk arkası koruma kılıfı var. İnternet'ten de alabilirsiniz.
AUTOMIX CEPLİ KOLTUK ARKASI KORUYUCU - Oto Aksesuar - Hepsiburada.com
Herkese merhaba. Ben bir konu hakkında sizin yardımınızı istiyorum. Benim ufak kızım koltuğuna oturduğunda sürekli olarak ayaklarını ön koltuğun arkasına sürtüyor ve koltuğun arkası sürekli kirli görünüyor.Oraya göre neler yapabilirim diye düşündüm. Hem ilgisini çekecek bir şey olursa belkide hiç dokunmaz diye düşünüyorum. İnternette dolaşırken şu resmi buldum. Acaba resimdeki kılıfı nerden bulabilirim. Orjinal birşey gibi duruyor çünkü.
Baushas, Pratiker gibi yapı marketlerin otomobil aksesuar reyonunda koltuk arkası koruma kılıfı var. İnternet'ten de alabilirsiniz.
AUTOMIX CEPLİ KOLTUK ARKASI KORUYUCU - Oto Aksesuar - Hepsiburada.com
Otomobil ihtiyaç değil, bir tutkudur aslında...
bu iyi oldu bende de aynı sorun var yani tatlı kızım sağolsun koltuk arkalarını çamura buladı. 3 aylık arabamın.
Bendede aynı sorun var, ben oraya tişört geçirdim, koltuk rengine uyumlu. daha önceden şeffaf naylon gibi koltuk koruyucu aldım ama eğri büğrü kırış kırış durunca tişört daha güzel oldu.
FIAT LINEA 1.3 EASY
Görsel açıdan en mantıklı ve ucuz çözüm şeffaf plastik + t-shirt gibi duruyorÜstelik işlevsel.
Ben de t-shirt taraftarıyım. Bir zamanlar şu şekilde kılıf yaptırmıştık kırmızı mavi renklerde, hala iş görüyor
![]()
FiatTR | PuntoTR | GrandePuntoTR | PuntoEvoTR | BravoTR | LineaTR | 500TR
Fiat Türkiye Forumları | 2006'dan Beri Sizlerleyiz | Reklam & İletişim: admin@grandepuntotr.com
orjinal gibi duruyor,süper
Neden kılıf almıyorsunuz?50-150 arası gayet güzel kılıflar var..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri