gerçekten çok güzel bir araçmış donanım olarak renk olarak motor olarak. baya uygun satmışsınız bu fiyatta uçuk olmuş bencede.
Eski plakasıyla 16 J 1705 satılığa çıkmış, biraz önce gördüm (resimlerini görünce bir ah çektim yalan yok). Orjinallik ve sadelik için uğraştım çokta güzel olmuştu, şimdi yine anladım..
Abi satmam demişti arkadaş ancak heralde sıkıldı araçtan 4 ayda. 15Bin km olmuş bile, çok gezdiğini söylemişlerdiYalnız bu paraya satamayacağından adım gibi eminim. 29,500 'e alıp bu paralara ilan vermek de değişik ..
Fiat Punto EVO 1.4 Multiair Dynamic 2011 Model 34.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 119315217
gerçekten çok güzel bir araçmış donanım olarak renk olarak motor olarak. baya uygun satmışsınız bu fiyatta uçuk olmuş bencede.
Sen zaten satilmasini istemuyirsun.o fiyatada satamaz zati
Saygilarimla BBYILDIZ
bence 32 31 eder 29 a çok iyi gitmiş bugün 29 dese ben gider alırım bu aracı
Kusura bakmayın arkadaşlar ama anlayamadığım konu, İsmail kardeş aracı sıfır alıp kullanmadan hemen mi satmış? çünkü mesajında "4 ayda 15.000 km kullanmış" diye bir cümle var. ilana baktığımızda ise araç toplamda 15.000 km de.
Uygun sattım çünkü alıcısı çıkmadı ederi parasına, benzinli araç alma taraftarı değil toplum. Ancak şimdiki fiyatı asla asla etmez yani..
Satılmasını istemiyorum değil, istediği fiyatı yazar eder satsında ama uçmamak lazım
12Bin kmdeyken bende satılıktaydı, ozaman alırım deseydin forumdan olduğun için 29 'a verirdim kardeşimZaten satılır gider ondan sonra şu paraları verirdim ederdim denir.
Aracı sıfır alıp kullanıp 1 sene sonra 12Bin km de sattım, "4 ayda 15Bin km olmuş" yazdım. Yani 3000 bin km yapmış cinsinden .
o fiyata çok zor satar...
PUNTODAN SONRA PUNTO..!
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri