95 lik manuel dizel çıktığına göre artık 75 lik dizelimizi 95 lik turbosuyla swaplayabiliriz.... güzel bir yazılımla 120 beygirde oldu mu tadından yenmez :)
Printable View
95 lik manuel dizel çıktığına göre artık 75 lik dizelimizi 95 lik turbosuyla swaplayabiliriz.... güzel bir yazılımla 120 beygirde oldu mu tadından yenmez :)
görüştüm çağrı merkeziyle sıfır araçlarda oluyormuş. Sonradan ekleme yapılamıyormuş. Bu haksızlık ben aracı alalı 8 ay oldu o zaman bu paket olsaydı ben alırdım. 250 tl bir şey değil. o zaman faiz olmasın diye 15000 tl 36 ay 0 faizli almıştım. 20 civarı da peşin vermiştim. 250 daha peşin verip arka cam otomatiği ve hız sabitleme alırdım. ayıp arkadaş...
Lanet olsun bu fiata zamanında sırf otomatik diye 95 likten vazgeçmek zorunda kalmıştım.
2.eli sıkıntılı,saçma bi satış politikası...forumda fiata olan önyargı hakkında konuşulurdu ya artık bende o önyargılı kişilerden biriyim.şu aracı satabilirsem eğer(!) bi daha tövbe kesinlikle fiata bulaşmam.uzun süreli araç kullanan biri farklı düşünceye sahip olabilir ama benim gibi her sene araba değistiren biri için kesinlikle fiat uygun bi marka değil.
Konuyu açan arkadaş nerde gördü bilmiyorum ama şimdi baktım 95 lik yine otomatik.Sadece mutiair yok.
https://imgim.com/5bfc9f45-4882-4174...5f01c79c8d.jpg
daha önce abimin 105 lik lineasını insignia turbosuyla swapladık. Sonuc dolu dolu 175 beygir. yaklaşık 6 aydır kullanıyor en ufak sıkıntımız yok çok sükür.
sıra bende artık :)
para durumunu ayarlayıp, gerekli proje hesaplarını yapıp mehmet gazihan ile aksiyona geçeriz yakında :hollowee:
İşte şimdi tam saçmalamışlar. 6 ileri şanzımana noldu ? Millet artık 7 ileri 8 ileri şanzıman yapıyor fiat 6 ileriyi de iptal ediyor. Otomatik olarak yanlış olmasın artık yeni sistemi kullanacak o yüzden dualogicleri satıp tüketti diyelim ama 95 liğe 5 ileri nasıl bir mantık akıl alır gibi değil. Bravolar için yedek parçasını bile temin etmek zor diyolar hatta servis elemanları söylüyor bunu. 2-3 sene sonra aynı durum puntolar ve evolar için de olursa şaşırmayın.Valla büyük konuşmayayım benim de ilk ve son fiat aracım heralde.
Yakında 500L gelicek bakalım onun motor seçenekleri nasıl olacak
0.9 twinair gelsin artık :)
FIAT markasının sıradışı, ilginç, garip, umursamaz, mantık ötesi, kendine has yaklaşımları ve son kullanıcıya negatif bakış açılarını her zaman eleştiren biri olarak forumda bazı forumdaşların da yavaş yavaş gerçekleri görmesi beni bir hayli mutlu etti.
Saygılarımla.
Aveo da 1,3 multijet 95hp 6ileri.
Puntonun ayarı kaçtı artık daha yeni aldık bayiye o kadar da üstüne basa basa sordum değişiklik olacaksa 1-2 ay daha bekliyelim Fiat ın bu politikayla işi çok zor
Bu kadar sık değişiklik olması yedek parça sıkıntısı yaratmaz mı? Motor bölümünde eminim bir sürü farklı parça vardır.
Hesapladım da punto düz vites 95 lik dizelin tüm paketler dahil 48.650 TL opak renklisi. aracımı olaki satacak olursam şu durumda 40.000-TL den aşağı satmayayım bari aracımı :)
Selam arkadaşlar forumda yeniyim sıfır punto evo almayı düşünüyorum. Dün Fiat bayine gittim aracı inceledim beğendim fakat fiyat ve model sorarken tuhaf bir durumla karşılaştım satış temsilcisi şuanda puntonun 95hplik versiyonun çıkmadığını sadece 1.3 mjet 75hp versiyonu olduğunu söyledi. Israrla fiattın internet sitesinde olduğunu söyledim baktı sistemde öyle bir motor seçeneği bulunmadığını söyledi. Fiyat teklifi veren bölümdede olmadığını söyledi. Bende bunun üzerine satış temsilcisini sıkıştırdım yeni motor seçeneği gelecek mi diye sadece ağzında euro6 motorlar çıkacak bölümünü alabildim. Şimdi arkadaşlar sizden yardım bekliyorum bulunduğu yerde Fiat bayisine gidip sorabilirmisiniz? Çok tereddüt te kaldım. Benim sorduğum versiyon lounge versiyonu