Alıntı motor delisi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
konu reno sağlam fiat sağlam vs değilki. fiat müşterisini memnun edemıyor teknoloji tasarım vs oalrak çok geride renodan alfada bunun içinde fiatta maseratiye vs girersen sanki lineayı üreten adama grandturısmo üretiyor onun mühendisi ayrı sadece fiat grup altında maddi olarak payı olduğundan bu markaya sahip. megan ile guıletta karşılaştrıdı bravoyu hiç sayma bile. atıyorum bi şerit takip sistemi navigasyon tarzı vs vs konuları bir araya getirebiliyormu ? söyleyin fiatta c sınıf 63 bin tl ye dizel en dolu araç ne alınır ikisininde özelliklerini yazın müşteri memnunıyeti hangisinde acaba, meganeda n cap da 5 yıldız almış bir araç sonuçta yol tutuş konusunda ise megane kesinlikle mükemmel. ben reno fiatı 10 a katlar demiyorum konu müşteri memnunıyeti alfa romeoda arabamı kaldıki bi gulı var bi mito 2 modeli olan bir markaya dondu eskıden iyiydi artık nereye kadar derler.. müşteri memnunıyetine örnek...
ben otomatik araç severim çift kavramalı yarı otomatik edc si var isterseniz CVT tam otomatik şanzımanı var meganda.
git bravo al tek kavramalı dualogıc 2005 den kalma, kendini geliştirme konusunda reno daha üstün demek istedim ben sadece bu arada aracım evo şuanda renocu değilim renocu olsam clio alırdım sadece ikisinide sürdüğümden kıyaslama yaptım.
Şikayetvar.com'a girin orda övdüğünüz renault'un müşteri memnuniyetini görün.Evet fıat'tan kat kat iyi bir müşteri memnuniyeti var.