Çok geçmiş olsun , canınız sağolsun
Printable View
Çok geçmiş olsun , canınız sağolsun
Teşekkür ederim arkadaşlar çok sağolun. Bugün kaza raporunu aldım 8/8 suç bana verdiler malum karşı taraf belediye'ye bağlı olunca kabak bana patladı. Her neyse ordan raporu alıp kartaşa geçtim. Sağolsun abi yalnız bırakmadı beni, sonuç ise 2 parça değişim tahmini masraf 4500-5000TL bu baya üzücü oldu. :(
Hocam geçmiş olsun sabahda dediğim gibi bilerek basarlar gaza.Yalnız bir şey dikkatimi cekti senin arac fotografın acısından mıdır nedir otobuse paralel değilde capraz duruyor ?
Sanki önüne dogru hamle yapar gibi ? Cunku bu işin belediye ile alakası kazanın durumuna baglı.Benim arkadasa belediye otobusu geldi orta şeritte vurdu gecen sene altınyolda.Yok o belediye otobusun kaybettiğin vakit için ceza keser vs olayları hikaye.Arkadasım haklıydı poliste geldiği tutanagı tuttu belediye otobusu kusurlu bulundu.Bir kurusta para odemedi.
Dediğim gibi yanılıyorum sanırım.
Ali otobüste birşey varmı?
çok geçmiş olsun kardeşim.demir parçası yerine geliyo sana bişey olmamış allah korumuş..allah daha beterinden hepimizi korusun...
servisten çıkar yapılmış haliyle bir bakmışsın eskisinden daha güzel olmuş..biraz can sıkıntısı oluyor ilk başlarda.sonra arabayı tekrar sağlam tek parça görünce herşey biranda unutuluyor..
o kadar şeye değişim yaptırma al adam gibi kaportacıya götür düzeltsinler onda düzelmeyecek hasar yok.
Eyvallah arkadaslar fakat yapacak bisey yok bu tur kazalarda belediyeye bulasana kadar cevresinden dolasiyorum. Canimiz sagolsun araba yerine gelir bir skinti olmaz.
Yok abi ufak bi surtme o kadar :)
Dostum cok sukur canimi sokakta bulmadim. Senin dedigin olayin yapilabilmesi icin taslanacak kaporta duzeltilirkende incelecek bi sonra ki olasi bir darbede adami iceri davet edemem. Degismesi gerekiyorsa degisir.
Sent my iPhone using
valla mal senin para senin tercih senin. yalnız allah korusun senin canını o teneke parçası kurtarmıyo ordaki direk kurtarıyo.
vay anasini satiyim adam gelip carpiyor, sonra sucsuz adam kusurlu oluyor. vay ben boyle adaletin.... her neyse ali arkadasim tekrar tekrar gecmis olsun artik kafana takma,
Allah beterinden saklasın geçmiş olsun Sad ım :)
Sagolun arkadaslar ikame aracimda geldi 1.2 renault clio symbol :)
Dostum o teneke parcasi bir sekilde hayat kurtarir be kardesim. Sonucta onlar kurtariyor insanlarin hayatlarini. Herneyse benden para cikmiyor nede olsa kasko hallediyor.
Sent my iPhone using
büyük geçmiş olsun allah beterınden saklar ınş
konuyla alakası yok ama bu krmızı 3K araç bahçeli 6.caddeyle 1.caddenin kesiştiği yerde duran mı acabaa?
cok büyük gecmis olsun kardesim... bu belediye otobusleri bildigin ehliyetli cellat adamlar ya..
arac büyük olunca sagına soluna bakmıyorlar onlar düsünsün mantıgında kullanıyorlar aracı..
Büyük geçmiş olsun :(
Çok geçmiş olsun Allah beterinden saklaın
Çok geçmiş olsun Allah tekrarını bi daha yaşatmasın.
geçmiş olsun