Piyango bana cikti kaza yaptim!
Herkese tesekkur ederim arkadaslar sagolun.
Alıntı:
OsMaN79 Nickli Üyeden Alıntı
çok geçmiş olsun hocam cana geleceğine mala gelsin ama şunuda belirtmeden geçemicem belediye otobüsü 8/8 suçlu dahi olsa büyükşehir belediyesi sana yüklü bir ceza kesecektir bunu unutma (bunda adalet nerdeyse)... nede ni ise o belediye otobüsünün seferlerini aksattığın için tekrar geçmiş olsun.
Belediyenin kesecegi cezayi hallederiz muhtemelen baba avukat bizim en kotu sonu davaya kadar gider bu isin.
Alıntı:
Nickli Üyeden Alıntı
geçmiş olsun Ali neyseki iki parçayla atlatmışsın allah beterinden saklasın
Sagolasin abi araba sizin orda birazdan kaza raporunu almaya gidicem ordan sonra yanindayim :)
Sent my iPhone using
Piyango bana çıktı kaza yaptım!
Eyvallah arkadaslar fakat yapacak bisey yok bu tur kazalarda belediyeye bulasana kadar cevresinden dolasiyorum. Canimiz sagolsun araba yerine gelir bir skinti olmaz.
Alıntı:
1ocak2011 Nickli Üyeden Alıntı
Ali otobüste birşey varmı?
Yok abi ufak bi surtme o kadar :)
Alıntı:
görkem koçsan Nickli Üyeden Alıntı
o kadar şeye değişim yaptırma al adam gibi kaportacıya götür düzeltsinler onda düzelmeyecek hasar yok.
Dostum cok sukur canimi sokakta bulmadim. Senin dedigin olayin yapilabilmesi icin taslanacak kaporta duzeltilirkende incelecek bi sonra ki olasi bir darbede adami iceri davet edemem. Degismesi gerekiyorsa degisir.
Sent my iPhone using
Sagolun arkadaslar ikame aracimda geldi 1.2 renault clio symbol :)
Alıntı:
görkem koçsan Nickli Üyeden Alıntı
valla mal senin para senin tercih senin. yalnız allah korusun senin canını o teneke parçası kurtarmıyo ordaki direk kurtarıyo.
Dostum o teneke parcasi bir sekilde hayat kurtarir be kardesim. Sonucta onlar kurtariyor insanlarin hayatlarini. Herneyse benden para cikmiyor nede olsa kasko hallediyor.
Sent my iPhone using
Alıntı:
Una Italiana Rossa Nickli Üyeden Alıntı
konuyla alakası yok ama bu krmızı 3K araç bahçeli 6.caddeyle 1.caddenin kesiştiği yerde duran mı acabaa?
Bahceli 65.sokakta duran kardesim ;)
Sent my iPhone using