:D:D
Printable View
:D:D
Bide yeni aldığı arabası en çok bozulan kişileri gönderseler daha iyi olurdu
arkadaşlar bu arada temmuz ayında araç almış olupta 2008 olsun diye ağustos ayına sarkan müşterilerimiz de bu kampanyadan yararlanabilir .haberiniz ola
Neden ağustos ya:) Hem aynı fiyat hem 2007 hem temmuzda aldık dıye 1 haftayla kacırdık ve yılın en şanssız Gp cisimi oldum şimdi ben?
evet arkadaşlar fatura tarihine bakılıyor, temmuzda alıp 2008 faturası 1 ağustosta kesilenler de yararlannabiliyor kampanyadan, bunun için 4442255'i arayıp şasi numaranızı verip başvurmak istediğinizi döyleyin, ertesi gün size dönüyorlar. aslında aldığını bayinin bunu halletmesi lazım ancak ben aradığımda "bize gelen yazıda 5 ağustostan sonra alanlar yararlanabilir dediler" bu yüzden önce merkezi aramakta fayda var.
hiii... fiat'ta da hiç vicdan yokmuş canım ya!!! yeni alanlar tatile giderken biz 2-3 ayla, sadece arkalarından su mu dökücez yani... :no000000:
(neyseki bu yıl tatil gibi bi lüksüm yok, çünkü zamanım yok.. yoksa çok kötü fena oturucaktı içime...)
demekki bu döneme kadar bizler fiat a iyi para kazandırmışız ki, yeni müşterilerini tatile gönderiyorlar :)
arkadaşlar merhaba,
yakında bende bir gp sahibi olacağım ve inşallah bahsettiğiniz tatilden yararlanacağım. siyah 5 kapı 1,4 fire 77hp dynamic sipariş verdim
şimdiden hayırlı uğurlu olsun diyim... hoşgelirsin aramıza :)
kazasız, balasız, sorunsuz sürüşler dilerim :)
ilk gün saat 14 te giriliyor, ertesi gün tam gün ve 3. gün saat 12 de çıkıyorsunuz. bunun neresi 3 gün allah aşkına?