2012 model 10000 kmde 31000 tl ye buldum nasıl bir araçtır yardımlarınızı bekliyorum
2012 model 10000 kmde 31000 tl ye buldum nasıl bir araçtır yardımlarınızı bekliyorum
KONTROLSÜZ GÜÇ GÜÇ DEĞİLDİR......
sanırım kocaelınde oyle bır ılan vardı...easy modelı eskı mylıfe modelıne denk gelıyor hanı cok ozellık aramıyorsanız ıyıdır 2 cam otomatık dıgıtal klıma yok analog klıma var sıs farları mevcut adaptıf olarak celık jantlarıda var guzel aractır..bana kalırsa fıyat bıraz cok az yuksek gıbı 30 bın sevıyesıne cekersenız ıyı olur yoksa dynamıc alınabılır
Araç iyi bir araçtır yalnız arkadaş 30bin falan demiş yani öldürmüş aracı iyice.Piyasası tama Fiat için konuşursak düşük diyabiliriz ancak o kadar da deil şuan 39-39.5 isteniyor 0 km'si için yani satıcı çok sıkışmadıkça o paraya vermez bence 31 fene deil.Donanım olarakta çok düşük sayılmaz cc,otomatik klima,arka otomatik cam hariç paketliyse herşey mevcut.
fiyatı çok iyi ya kazası belası var mı aracın?
biraz önce araca baktım .araç gerçekten sıfır ayarında.2012 nin 5.ayında çıkmış trafiğe.şu an 11000 km de.boya falan hiçbir sorun yok.fiyat olarakta en son 30500 tl dedi.
KONTROLSÜZ GÜÇ GÜÇ DEĞİLDİR......
senet al kredisini kapatırken ben de aynı durumu yaşamıştım 2 saat içinde satılamazı kalktı arabanın ama koç finans dansa kredi 2 günde kalkıyo satılamaz
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri