bu resimler zaten daha önce bir topic te açılmıştı
Konu erdiyilmaz tarafından (08/08/2007 Saat 02:28 ) değiştirilmiştir. Sebep: resimLer aktifLeştiriLdi
bu resimler zaten daha önce bir topic te açılmıştı
dh'dan hatırlıyosundur mehmet. burda yoktu herhalde.
yok yok burada vardı ben bulurum şimdi
ya bu egzoz ucunun fiyatı ne kadar bilen var mı??
eksoz ucunun fiyatı yanlış hatırlamıyorsan serviste 120 civarındaydı galiba, ben çok daha sportif olan bir ucu 3/1 fiyatına dışarıda takdırdım eğer orjinal takıntın yoksa aksesurcılarda bol çeşit var çok daha güzellerini bulabilirsin ...
egsoz ucu:108 ytl
sportif pedal kılıfı ve ayak koyma yeri(aliminium):90 ytl
aliminium eşik çıtası:44 ytl
ön kapılar için aliminium yan kaplama(düğmelerin olduğu kısım)çifti:102 ytl
bluetooth hands seti:235 ytl
17 inc jant seti:1.025 ytl
not :resimler ve fiyatlar donanım haber sitesinden alınmıştır.ben bu forumda görmedim
Konu şekerlioğlu tarafından (08/08/2007 Saat 22:38 ) değiştirilmiştir.
Fiyatlar güncel mi Hikmet Bey?
arda bey hiç dikkat etmedim valla kusura bakmayın bakıp bigi vereyim
(maalesef değil ama yinede bir fikir verebilir belki)
Konu şekerlioğlu tarafından (09/08/2007 Saat 23:36 ) değiştirilmiştir.
Bu fiyatlar devlet memurunu aşar...
bencede bunlara serviste verilecek parayla araba yeniden dizayn edilir dışarda.çok pahallı......
*****ALFA ROMEO GIULIETTA 1.4 MULTIAIR 170 TCT*****
***MATT MAGNESIO GRIGIO***
*****SPORT PACK1 & 18" MATT BLACK WHEELS*****
valla benide bayağı aşıyor yani. zaten bikere bulaştınmı sonu gelmiyor bu meretin kendinden çok arabaya harcıyorsun.
+100000000
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri