arkadaşlar sokak hayvanları için soğukta kaputa sığınan hayvanlara yönelik kaputa vur kampanyası başlamış...az önce haberlerde gördüm nette dolaşırken...bizim puntolarda biyer var alttan tam kedi kadar yer var kediler ordan giriyor...her defasında motor sıcakken en korktuğum durumlardan biri bu...sizler de bence hem kediler hem arabalarımızın sağlığı için kaputa vuralım...umarım kaputa vurunca kaçarlar
![]()
İnsanlık için küçük hayvanlar için büyük bir adım. Gerçekten hayat kurtarıcı bir tavsiye.
Sent my iPad using
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
Benimde aklımda bende binmeden vurucam kapuda![]()
Dünyayı iki elinin arasına alabilirmisin? dediler.Bizde GALATASARAY atkısı açtık...
Geçtiğimiz yaz sabah karşı yola çıkıp tatile gidicektik,hava daha aydınlanmamıştı,tam arabaya binecekken önden bi karartının motorun ordan alta girdigini gördüm,baktım baktım hiçbişey yok,kaputu açtım,miyavlama sesi geliyo.Tamı tamına yarım saat uğraştım çıksın diye,kaputa vurdum,fener tuttum.En sonunda çıktım yukardan su aldım,döktüm çamurluğa doğru anca o şekilde çıkarabildim.Gerçekten çok kötü bi durum,dikkat etmek lazım..
Aman kaputu göçertmeyelim arkadaşlarBen hep yaparım bunu zaten lastiğe tekme atarım iki kere binincede sarsarım bikere başıma geldi çünkü..
benim başıma geldi. bir pazar sabahı evimin önünden aracı çalıştırıp karşıya küçükyalıya gidiyordum. köprüyü geçtikten sonra araca mazot almak için ve silecek suyu eklemek için benzincide durudum ve durur durmaz kaputu açıp su ekliyecektimki kaputu açmamla içerden kedinin fırlaması bir oldu. neye uğradığımı şaşırdım. o kedi o kadar mesafe nasıl durdu orda. durduğu yer tam mazot pompasının yanı kayışların orası. hem kediyi hem aracı allah korudu. bu konuda dikkatli olun derim.
benimde komşumun arabasının motoruna yavru kedi sıkışmıştı, yavru tüm gün motorla birlikte seyahat etmiş o sıcaklıkta nasıl ölmedi büyük şans akşam eve geldiğinde sıkışık bir vaziyette bulmuş komşum bizde o kediyi sahiplendik ismini kahve koyduk![]()
Güzel bir konuya değinmiş arkadaş cidden bu kediler sogukta sıcak yerleri buluyorlar hemen genelde bu duruma aksam geç saatlerde evine dönen veya aracını park eden insanlar raslar ama yinede vuralım kaputa aslında kaputa vurmak yerine hem açıp bakmak daha mantıklı 2 amac ugruna hem kediler hemde antifiriz suyumuz yani radyatör suyumuz ne seviyede bakmak için ..
Saygılar
Kaputa vurmanın fayda etmediği durumlarda ve kayışların hemen yanındaysa hayvancağız hiç uğraşmayın. Aracı çalıştırmadan 4. vitese takın, aracı önden arkadan ileri geri itin. Tekerlekler çeyrek tur ilerleyip geri dönecek şekilde fazla değil. Bu işlem kayış ve kasnakların hareketini sağladığından o bölgedeki hayvanı rahatsız edecektir. Başıma geldi uyguladım ve hemen çıkıverdi oradan. Diğer yöntemler çok uğraştırıyor.
face de durumumda paylaştım bilgilendirme için teşekkürler
Sanırım bu durumlar daha çok sığınacak kümes,ahır vs olmayan şehirlerde yaşanıyor. Böyle bir durum daha önce benim başıma hiç gelmedi fakat fare vakası ile birkaç defa karşılaştım.Kedi olsa insan huylanmaz da bendeki gibi araç kullanırken ön camınızdan bir farenin geçtiğini görmek insanı şoka uğratıyor![]()
Benimde başıma geldi malesef, hayvancık okadar şanslı değildiManevra yaparak çıktığım sırada bi ses duydum, eyvah birini ezdim dedim indim ki kedi tekerin arasında
![]()
Geçen kış komşum focusunda bi kedi parçalamıştı böyle![]()
BLUE FROG
ne talihsiz bi durum..
kontrolü alışkanlık haline getirmekte fayda var.
I LoveMy Punto
Bence de herkeste alışkanlık haline gelmeli..yalnız hayvancağızların uykusu ağır olanlar için bence çift bile tıklanabilir![]()
kaputa vurmak işe yaramıyor arkadaslar yasadım tecrube ile sabittir. tam arabaya binerken duydugum ince bir miyavlama sesi neticesinde suphelenip kaputu actım ve öyle 1 tane falan değil 5-6 tane yavru kedi vardı motorun etrafında. onları ordan cıkartana kadar nerdese 1 saat gecti. bide yavru olduklarından dahada korkup kayısların arasına falan saklanıyolardı. ki suyla ugrasmama ragmen nerdese 1 saat ugrastım. artık sogu havalarda acelem yoksa kaputu acıp yuzeyselde olsa kontrol ediyorum
Bravo HGTurbo
Kaan
bizim evin çevresinde kedi çok hatta kız arkadaşımla beraber besliyoruz kedileri. Bir tane punto'da yavru kedi sıkışmıştı elim uzanabilse çıkaracaktım ama uzakta idi ve ne oldu o hayvancağıza bilmiyorum
Kesinlikle bunu yapacağım motor içerisinde sıkışmamaları için
LEO,Liderlik,Deneyim,Olanak yaratmaktır.
Güzel bi kampanyaa seve seve Vururum![]()
Geçen yaz başında 4 tane yavru sürekli araca sığınıyordularkaçmaktan da anlamıyor bana hırlıyodular. Tabiki iki hafta aracı kaldıramadım.
biz gp'yi çok sevdik
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri