daha önce punto multijet opel astra cdti kullandım şimdi 2006 model 1,6 110 beygirlik peogeot 307 'ye biniyorum kesinlikle tavsiye ederim hdi motoru
Printable View
daha önce punto multijet opel astra cdti kullandım şimdi 2006 model 1,6 110 beygirlik peogeot 307 'ye biniyorum kesinlikle tavsiye ederim hdi motoru
O paraya 100 binin altında HDI zor bulursun.. Muhtemelende yağ eksilten olacaktır. Arkadaşım sıfır aldı, çok da titiz kullandı 120 binde yağ ekiltmeye başladı.
Multijet gibi motor zor bulunur. Birkaç kuruş daha az yakacak diye bu motor değiştirilmezdi Hocam. Genede sen bilirsin...
Maddi olarak çıkabilirim diyorsan biraz daha. Bence juke düşün dicem taşlıyacaklar beni. Arkadaşımın arabasını kullanma imkanım oldu bugün 1.5 dci motor gerçekten keyif aldım. Zevk meselesi tabi bi yerde ama benim hoşuma gitti yani.
Öncelikle hayırlı olsun..Bu iki aracı öneriyorum..İlk başta Hyundai i20 diycektim ama fiyatı çok düşük,sanırım hasar kaydı baya yüksek..Diğerlerininde Km leri çok..Citroen ide önericektim ama yayından kalkmış,hasar kaydı ve km sini bilmediğim için onu eklemedim..Ama temizi bulunursa oda alınabilir..
Peugeot 207 1.4 HDi Trendy Model 21.800 TL Galeriden satılık ikinci el Turkuaz renk - 109213889
Peugeot 207 1.4 HDi Trendy Model 21.000 TL Galeriden satılık ikinci el Gri renk - 109146192
Hocam; ekonomik olması açısından ben punto almadan önce clio 3 bakmıştım dediğiniz fiyata var ama temizini bulmak mesele.. Mesela ben clio bulmustum aracın plakasından sorgu yaptıgımda bir şey çıkmadı ancak şase numarasını sorgulattıgımda 21.500 liralık arabanın 18.500 liralık hasarı çıkmıştı.
Sonuç olarak türkiye yollarına clio 1.5 dizel motoruyla yakışıyor :D
160 bin km gp 1.3 multijet, 100 bin km megane II 1.5 dci kullanmis biri olarak, hic yolda birakmamis ve az yakan nispeten konforlu olan megane II 'yi tavsiye ediyorum ancak biraz butcenizi zorlamaniz gerekebilir.
Hayırlı uğurlu olsun.
hayırlı uğurlu olsun punto güzel araba 3.puntom benimde şuan kullandığım starjet multijet 75 lik ve 90 lık yakıtı yüzünden m.jetden vazgeçemiyorum eh fenada sayılmaz görüntüsü falan :D
. 2007 model dizel 207 ye baktım içi güldür güldürdü.2006 model citroen c4 e bakmaya gittim.110 bindeki arabanın çalışmayan yeri demeyeyim baktım çalışan yeri yok .2000 model almanlarada para vermek istemedim.fransızların arabaları belii.. 5 yıl sonra dökülüyor. beni gene punto paklar dedim :D
en güzelini yapmışsınız :) hayırlı olsun..
Karşı tarafada çıkma bir evo far takarak aracı tamamlamalısınız.
Hüsamettin hocam hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan..bence farları değiştireceksen angel eyes far al..
Yeni puntonuz hayırlı olsun..
Bizdeki megane II 'de 100 bin km 1.5 dci, 10BIN'km'dir de Punto'mu kullanıyorum.
Konforu özellikle uzun yolda anlaşılıyor. Sonuçta C sınıfı bir araç. Corolla'dan daha konforlu ;) Bu 3 araç dışında uzun yol tecrübem olmadı. Linea'yı çok merak ediyorum acaba punto ile aynı mı? Yoksa C sınıfı araçlar gibi daha iyi mi?
Linea amortisörleri puntoya göre daha yumuşak. Daha konforlu diyebilirim.
yeni aracınız hayırlı olsun kazasız belasız kullanmanız dileğiyle
teşekkürler
yok hocam far oraya nasıl girmiş hayret. tampon kasmış resmen yarın farları değiştiriyorum
renault ve türkiye yolları için en ideal araç ???? bence sanayiciler için en ideal araç.. çok severler meganları renoları.. alayı 5 yılda dökülen plastik yığınları
teşekkürler