Yazdığınız rakamdan kapıyı açıp yazdığınız rakama bırakırsınız bence iyi fiyat :)
Ağır bakımları yapılmadıysa böylesi iyidir.
Printable View
5k 1.4 fire evo mylife dualogic 11.000 kmde çizik bile yok(asr,esp, hill holder,4 airbag vb.) Araca temiz baktığıma inanıyorum 1 yılda 2 kez boya koruma 2 kezde motor koruma yaptırdım her hafta deri koruyucu ve plastik koruyucu malzemelerle temizlerim :)
30.000 Tl paraya ihtiyacım olmadığı için ve araçtan memnun olduğum için altına inmeyi pek düşünmem
21,5 60 binde pazarlık konuşulur :)
tabiki ama biri dinamic biri emotion bide cam tavan birde full yetkili servis bakımlı işin açıkçası bende kendim alırken biraz fazlaya almıştım temiz diye hala da çok şükür sorunsuz kullanıyorum. fiyat kimine çok kimine normal kişiye göre değişiyor. temiz araç bulma meselesi. her aracın bir alıcısı vardır elbet. maksat araç alıp satmak bunun yanında da dost kazanmak fiyat bir şekilde konuşulur yeter ki alan da satan da dürüst olsun saygılar... işin özü temiz olsun 3 5 fazla olsun.
Yanlış anlamayın lütfen dediğimi.. Böyle bir araç elbette ederinden fazla fiyata satılabilir sonuçta full donanımlı ve servis bakımlı.. Km'sinden dolayı şey ettim ben, birde geçen yıl aynı model aynı km'deki Dynamic 90 HP aracımı 19,500'e zor sattım ben o yüzden öyle yazdım. Sizin için birazda yani daha çabuk satılması açısından :)
Yoksa piyasayı düşürmemek gerekiyor elbette..
Arabam buydu :) Eksi yönleri 5 parça boya vardı, kaput ve sol taraftaki parçalar.
https://c1301.hizliresim.com/15/v/jff56.jpg
1.4 FIRE 77 HP DUALOGIC S&S LOUNGE 35.950 Liste fiyatı BU !!!! ---Şuan 2012 Yılı ---
Şuan 2013 yılı Fiyatı 37 küsür......
Bende aracı geçen sene 34.750 ye aldım. Yıllık bakımını yeni yaptırdım. Arabamı seviyorum ve Satsam satacağım tek fiyat 30.250 yazarım.
30.000 den bi kuruş aşağıya satmam.
+ Asist kit
+ 5 Hava yastığı yeni puntoda yok... :D
Seneye 29.250 yazarım vereceğim Son FİYAT 29.000 Tl olur. Allah kaza bela vermezse.
yok be canım kardeşim neden yanlış anlayayım benim aracımda değişen yada boya (tamponu saymazsak) yok nasip işi bu işler aslında. ücretinin fazla olması cam tavandan birde yetkili servis bakımlı olması birde bakımdan yeni çıktı, bütüm sigorta bandrolleri falan yatırıldı alan binip gidecek kışlık lastiklerini falan yeni aldım. ondan biraz fazla istiyorum kabulümdür. ev yaptırıyorum acil para lazım oldu ondan yoksa severek kullandığım bir araç. binebilecek durumum olsaydım bir de chip yaptıracaktım tadından yenmeyecekti ama nasip değilmiş fakat sonraki aracım yine ya punto olur yada bravo ben fiattan çok memnunum. bir de ister inan ister inanma tamamen özgürsün 2 ay önce sinopta bir müşteri 15 bin peşim 2 ay vadeli çekle 26250 verdi vermedim bileydim paraya sıkışacağımı verirdim. o zmanda yazardım buraya şu paraya verdim diye. büyük ihtimalle o valla ii vermişsin derlerdi. işin ilginci o zman daha ne servise sokmuştum bakım için ne vergisini yatırmıştım ne de lastik almıştım. ozaman bulduysam müşteri şimdi de bulurum. üç aşağı beş yukarı. şuna inancım sonsuz, alan arkadaş bana dua edecek:D çok uzattım kusura bakma öğretmen olunca habire konuşup duruyoruz saygılarımda. yorumlarında en ufak yanlış anladığım bir yer yok rahat olabilirsin.
Şöyle yazılan fiyatlara bi baktımda arkadaşlar resmen araç katli yapmışsınız. Kusura bakmayında aracını sıfır almış bi adam arabasını en fazla 5 bin altına verir ilk senesinde sonraki her sene için bin tl düşer. Bence bu işin adabı budur. Aracı sıfır km alıpta daha 20-30 bindeki aracını 7-8 hatta 10-11 bin altına verirse kusura bakmayında bu enayilikten başka bişey değildir. Eğer bu kadar aşşağıya satılıyorsa ya çok paraya ihtiyacınız vardır ki öyleyse hani paraya acil ihtiyacı olanlar toplanıp yorum yapmıştır. Anlarım bu durumu aksi taktirde rezalet fiyatlar yazılmış.... kız gibi arabayı tut 9 bin aşşağıya sat.... Sonra peder oğlum MAL mısın lan sen der adama. '' Çoğu galericiye göre 30-40 bin km sıfır km niteliğindedir. '' Bence bu konu kapansın fiyatlar daha fazla aşağıya inmesin ; bakıyorum daha da inerse değil satmak üzerine 1-2 binde borçlu çıkacaz valla....
Bu Konuda Bi çok kişi beyin tutulması yaşamış. Kusuruma bakmayın....
2011 evo dynamic'e 29150 aldım takasa 29000 e verdım :( c-max 43150 aldım 43500 satıyorum haftaya :D
ford focus collection 2005 model var bır arkadasta onu alacam buyuk ıhtımal :(
haydaa niye böyle birşey yapıyosun abi, konusalım bir ara ev meselesi mi
En kötü aldığım fiyata satarım. 19250 oda.
Geçen yaz 20 küsüre veriyordum ancak olaylar olunca satışdan vazgeçtim. İşin aslı budur. Kullanılan bir malın değer kazandığı nadir ülkelerden birisidir Türkiye. elbette bu bizim işimize geliyor ancak neticede satınca bizlerde araba alacağız... Ama Punto'nun yüzü eskimiyor kolay kolay.
farklı bir araç yazayım ben de. linea 2008 dualogic dizel emotion. 140bin km baskı balata yeni değişti. fiyat olarak da 25bin. Allah nasip ederse 2 sene daha bineriz sonra değiştiririm.
2008 model active 58.000 rock siyah kazasız, boyasız tertemiz
25.000 tl
2012 1.4 fire dynamıc, duallogıc, skydoom, asiskit, kızmızı iç döşeme, evo siyah renk, 11.000 km
fiyat: 32.500
2011 grande punto active 1.3 multijet 75 bg 29.000 den satarım 5 kuruş aşağıya inmem bakımları yetkili serviste yaptırıyorum çalıştırıken ve stop ederken en 20-30 sn mutlaka beklerim üst tavanda az dolu göçüğü vardı onuda yaptırdım kaskodan