tüh yaaa şansa bak çok üzüldüm, dostum valla sabırlıymışsın ben olsam yıkardım ortalığı valla... 0km de olsa oluyor demekki, terkrar geçmiş olsun..
Printable View
tüh yaaa şansa bak çok üzüldüm, dostum valla sabırlıymışsın ben olsam yıkardım ortalığı valla... 0km de olsa oluyor demekki, terkrar geçmiş olsun..
Çok büyük geşmiş olsun. Çok kötü bir durum
Ancak hararet sona dayandı ise conta yakmadığına eminler mi?
Eğer böyle bir durum var ise moralini bozmak istemem ama ben aracın değişimini istemeni tavsiye ederim. Ben olsam kesinlikle yeni araç isterdim.İleride yağ yakma problemi falan yaşama sonra
Üst kapak contası yanabilir ama o da uzun süreli hararette olur. Sanmıyorum conta yaktığını, yaksa da basit bir parça, değiştirilir. İşçiliği de 3-4 saat sürer.
geçmiş olsun
arkadaşlar çok üzgünüm :( bu akşam kaza yaptık :(
geçmiş olsun :(
nasıl oldu?
Geçmiş olsun punto Girl sizde bişiy varmı ? Araçlar tamir olur. Serviste yenisi gibi de olur. Aman sizde bişiy olmasın. Bozma moralini.
Geçmiş olsun PuntoGirl.
Bu arada ben aracımı çarşamba akşamı servisten aldım.Tofaş tan gelen devirdaim pompasını taktıkmışlar, araçta başka bir problem yok, bütün testlerini yaptık güvenle kullanabilirsin dediler. Konu ile ilgili müşteri hizmetleri birimine dosya açtırmıştık.Aracın her zaman arkasındayız dediler ve ücretsiz 2 yıl garanti süresini uzattılar. Şu anda araçtan memnunum, alır almaz test sürüşüde yaptım. Verdikleri yedek araç 77 hp idi, benim 95 hp lik araç oldukça seri geldi.
Umarım bundan sonra problemsiz kullanırım.Aracı gören bayılıyor, inşallah nazar değmez :D
Aracı bıraktığımda 33 km idi, aldığımda 32 km.Aracı geri gerimi kullandınız espirisi oldu. Aracım km si 100 km ye kadar sıfırlanabiliyormuş,çok net açıklamasalarda bu opsiyonu imalattaki veya servislerdeki denemeler için konulmuş herhalde.
saolun arkadaşlar :( biz iyiyiz pek bişeyimiz yok ama puntoyu sormayın :(
saol
epey hasar var :(
resimleri koycam bakalım
geçmiş olsun
arkadaşlar aracınız çalışırken tamamen sağ a kırıp direksyonu sola sağa hafif hafif kırın eğer gırç gırç diye bir ses duyarsanız servise götürün benim direksyon kutum değişti serviste direksyon kutunuzu değiştirdik denince soğuk ter attım allah tan garantiden değişti düşünsenize burası türkiye adam bana kullanıcı hatası bu çukura girmişindir dese uğraş bakalım