Dizelden kolay kolay ses alınmadığı için uzun zamandır sadece görüntü amaçlı bi egsoz ucu kullanıyorum.
Kat iptali ve düz boruyla çıkan o ince ses hoşuma gitmediği için yaptırmadım ve zaten kesinlikle katalizörüme elletmeyi düşünmüyorum.
Arkadaşım Honda Civic aracında kullandığı HKS'nin replika egsozunu çıkarttı polislerle sıkıntı olduğundan dolayı,benzinlide inanılmaz ses çıkarıyo mahalle inliyo patara çatara patlatıyo
Satıcaktı ben aldım bi deniyim diye beğenirsem veririm parasını dedim baktım olmuyo geri vericem.
Benim merakım bu egsozu bizim araçta uygulasak çok az da olsa rölantide falan tok bi hırıltı yaratabilirmiyiz?
Bugün egsozcuya gittim ama sökme takma araya borusu falan 40 lira istedi,bende ses alıp alamayacağımın kesinliği olmadığı için o parayı çöpe atmak istemiyorum açıkçası,aynı zamanda boşuna orjinal egsozuma elletmekte istemiyorum eğer ses alamicaksam.
Bilen tecrübeli birileri elbet çıkacaktır,benim için önemli olan az da olsa tok bir ses(çok ses kesinlikle istemiyorum zaten). Ne dersiniz taksam istediğim gibi olurmu ?
Fotoğrafları da aşağıda..
EDIT:Egsozu taktım video 3. sayfadadır..
Yer imleri