Ne farkeder ki trafiğe çıkış tarihi belli ha 12 ha 13 çok takılmayın takılanlara da aldırmayın
Htc Sensation/
Merhba değerli arkadaşlar,
80 gün sonunda dün puntoma kavuştum, plaka ve ruhsatımı aldığımda büyük bir şok ile karşılaştım,
Ruhsatım da Punto 2012 model olarak yazılıydı, bundan önceki yıllar da 6. aydan sonra model yılı bir sonraki yıl yazılıyordu , bilmem ne yasasına göre artık 12.29.2012 tarihinden sonra (2013 yılı itabari ile üretilecekler) YENİ YIL TARİHİ yazılacakmış, öyle odaklanmışım ki 2013 model punto alıyorum diye dondum kaldım öylece, puntonun gelmesi için 2 ay gibi bir süre dediler 80 GÜN BEKLEDİM ve bir anlamı kalmadı benim içimdeki yani o istek heves bir anda kırıldı, " VE HERŞEYDEN ÖNEMLİSİ KASTAMONU FİAT BAYİSİ BANA BU KONUDA EN UFAK BİR UYARIDA YADA BİLGİLENDİRMEDE BULUNMADI" en donanımlı bir puntoya kavuştum ama üzüntümde HAKSIZMIYIM ?
sizlerle paylaşmak istedim hayırlı günler dilerim.![]()
Fenerbahçe nin büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü, ne kupa büyüklüğüdür.
Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte, adı konamaz"
" PUNTO 1.3 95 HP DUALOGIC - LOUNGE - KAR BEYAZ - SPR KT - SKY-DOME "
Ne farkeder ki trafiğe çıkış tarihi belli ha 12 ha 13 çok takılmayın takılanlara da aldırmayın
Htc Sensation/
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE VE DEDİRTENE !
Bende teslim alali 80 gün oldu. Herkes o zamandan soruyodu 2013 degilmi falan diye. Kasa degisimine gitmedigi icin puntolar 2013 dese bile sadece adı oyle konulacakti. Cliolar gibi. Arkadasinda dedigi gibi trafige cikis tarihi belli. Satarken ilana 2012 aralik cikisli derseniz bi sorun olmaz diye dusunuyorum.
Sent my iPhone using
Bence de üzülmeye değmez fiata özgü bir durum değiş çünkü.
Sent my iPad using
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
öncelikle hayırlı uğurlu olsun. Allahım kazasız belasız güzel günlerde kullanmanızı nasip etsin.
sonuçta ruhsatınızda trafiğe çıkış tarihi 12.ayın bilmem kaçı. kendinizi üzmeyin bu kadar. hiç sorun değil. kasa ve özellikler değişmedikten sonra ruhsatta ha 2012 yazmış ha 2013 yazmış. sorun yok yani.
ayrıca aynı araca sahibiz. belki ilk başlarda duologic vites sana biraz şaşırtıcı gelebilir ama kullandıkça ilmini öğrendikçe tadına ve zevkine doyamayacaksın. en azından ben öyleyim. ve şunu da belirteyim. sakın bagaj hacmini küçümseme. düşündüğünden fazlasını verecektir sana. aklına takılan bir şey olduğunda yardımcı olmaya hazırım. tekrar hayırlı uğrlu olsun
hayırlı olsun bende büyük üzüntüm deyince Allah korusun ilk gün kaza falan yaptın sandım sorun olmaz abi sistem değişmişse 2012 yazsa nolur 2013 yazsa ne olur sonuçta aracın trafiğe çıkış tarihi belli zaten 2012 7.ayda çıkan aracın 2013 model olması mantıksız ve gereksiz bir şey bence.
Fiat Stilo 1.6 Dynamic 2004 model *Sky Window*Fiat Hifi ses sistemi*ABS-EBD-ASR-ESP*Orijinal alarm*Hız sabitleyici*8 hava yastığı*Digital klima*vs.... Gitti........
bende lineamı aldım eylülde 2012 ş cıkıyor artık eskiden olsa 2013 tü ocak 1 dedikten sonra 2013 cıkıcak yanılmıorsam
Ben 4 gunde teslim an vqrmildim alali 2 ay oldu OCWK ayinda vergi odeyecekmiyim bil
Başlığa, büyük üzüntüm yazmışsınız, okuyunca bayiden çıkar çıkmaz kaza falan yaptınız sandım. En büyük derdiniz bu olsun hocam, güle güle binin, allah kaza bela vermesin![]()
Büyük üzüntü diyince ben de kötü bir durum zannettim.Trafiğe çıkış tarihi aynı olduktan sonra ha 2013 ha 2023 hocam farketmez, güle güle binin Allah kaza bela vermesin, mahallenin çoluğundan çocuğundan korusun.
![]()
Berat kardeş hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullanman Niyazıyla, ona bakarsan benim aracın da trafiğe çıkış tarihi 6 mayıs 2011 yani ben bir ay daha bekleseydim 2012 olcaktı çokta takmıyorum Kazasız belasız kullanmanın tadını çıkart aracın fotolarını bekliyoruzArtık kastamonu daki 2.ci en dolu punto senin hayırlı olsun, dolu derken donanım olarak senin artıların benim eksilerim var tabi ...
Özgürlüğün Yolunu Aç...
e daha iyi en azından ocakta vergin düşmüş (tabi sanırsam) olur![]()
Hangi içki sarhoş eder hayat kadar?
yeni kanun gereği artık hangi yılda alındıysa o yıl kayıt ediliyor babam söylemişti 3-4 ay önce oradan biliyorum
twitter.com/erdemaktas
inşallah en büyük üzüntünüz bu olur...
Kafaya takılacak bir durum yok aracınız olması gerektiği gibi üretim yılıyla aynı modeli taşıyor.Yalnız acaba gözünüzden kaçmış olabilir mi aracı almadan imzalamış olduğunuz sözleşmelerde mutlaka model yılının 2012 olduğuna dair bir ibare olması gerekir.bende Bir Mercedes-Benz bayisinde satış danışmanıyım ve araçla ilgili satıştan önce hazırladığımız her evrakta 2012 model yılı ibaresi geçmekte.
Aracınız hayırlı uğurlu olsun sonuçta sıfır ve donanımlı bir araç al-satcıda değilsiniz model yılını dert etmeyin keyfini çıkarın![]()
anladığım kadarıyla otomotiv sektörüyle pek ilgienmiyorsunuz, çünkü bu durum aylardan beri gündemde, belkide bayideki elemanda bu yüzden bilgi verme gereği duymamıştır (ama görevi gereği müşterisini bilgilendirmeli) olaya birde iyi tarafından bakın, ileride aracınızı satmaya kalktığınızda 2012 model puntolar içerisinde belkide sizin arabanız en az km yapmış araçlardan biri olacak... bir iyi tarafıda aracınız dizel otomatikse bu araçlar artık türkiyeye gelmeyecek... ben de 15 kasımda aldım aracımı sırf ithalatı duracak diye beklemeden aldım.. hatta geçen hafta kuzenim için sorduk bayinin elinde yoktu bursaya sormuşlar bursada sadece 3 adet varmış gri ve siyah renkli ayrıca cam tavanda yokmuş bu araçlarda
Valla bu yasa cıkalı aylar olmus.Bayi seni uyarmak zorunda değil.Adı ustunde yasa.
Ayrıca aylar geçmiş bir seyin ustunden uyarmanın mantıgıda yok.Mantıksız durumlarda bile arastırmadan bayiler hemen suclanıyor anlamıyorum.Ayrıca bence mantıklı oldu bu durum.Mayısta alan insan 2012 olurken 3 ay sonra alan 2013 oluyordu.
Bu yasa bence mantıklı ve akıllıca idi...
hayırlı olsun hocam sıkmayın canınızı siz aracınızın keyfini sürün sıfır kokusunu içinize çekin boool bol![]()
çok kötü bir durum hemen sat sen o arabayı![]()
2013 beklentisi içinde olup da 2012 diye adlandırılması ister istemez can sıkar. Olsun en büyük sıkıntınız bu olsun.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri