Alıntı BaranSelo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Belki satış stratejiniz yanlıştır. Ben aracımı ilan verildikten 3 saat sonra buldum 1 gün sonra da aldım, gayet de memnunum. Şimdi bana satan kişiye sorsan der ki "Amma piyasası var, 1 güne sattım arabayı" Eski aracım Pug 206'yı 1 haftada sattım, ama ben satarken 10 kişiden 8i arabanın değerinin 5 fazlasını yazmıştı. İnsanlar salak değil ki o ilanlarda yüksek fiyatlar yazıyor diye "Demek ki arabanın ederi bu.." diyecekler. Sizin fiyatınızı bilmiyorum tabi ama 8 ay bekleyen arabanın ya fiyatında bi sorun vardır ya da temizliğinde.
Fiat Punto Grande 1.3 M.jet Fun 2009 Model 25.990 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 106874409
ilanım bu ve sitedeki en ucuz FUN benim aracım 1 kişi bile aramadı zaten ilginç olanda bu ben galerici değilim ama 10-15 arası araba alıp sattım puntolar kadar hiç bir araçda zorlanmadım puntoyu tercih etmemin sebebide tofaşda çalışıyorum ekmek yediğim yerin arabası olsun v.s ama hata ediyorum sanırım focusa ilan verdim 6 saat durdu ilan 45 kişi aradı şimdi piyasa ölü falan diyecek arkadaşlar olacaktır ama focusa ilanıda geçen hafta verdim