............
............
Mesajınıza cevap verdim bakarsanız görürsünüz. Ard arda konu açmanıza gerek yok. Mesajınızı gören arkadaşlarımız da cevap yazacaklardır muhakkak. Burası bir forum sitesi "Müşteri Hizmetleri" değil o yüzden anlık cevap beklemeniz yanlış. Keyifli forumlar..
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
hangi konuya cevap verilmedi ? ben hemen vereyim![]()
Hayırdır hemşerim Zonguldaklıymışsınbu ne şiddet bu celal. sakin ol. herkes işinde gücünde. Cevap verilmediyse sorularına bol keseden atmak istememiştir kimse. elbet cevap veren çıkacaktır. Forum ortamında yenisiniz anlaşılan. Türkiye forumlarında bu forum kadar yardımsever paylaşımcı ce seviyeli forum yoktur. Sorularına mutlaka cevap alırsın
merak etme mutlaka cevap alırsın muhakkak herkesin işi vardır kamuran bile saçma sapan açtığı başlıklarla tropic oldu ne diyorsun sen![]()
Konu buysa''' https://forum.grandepuntotr.com/tekn...tml#post761992 ''cevap verildi ama başka bir konuysa görülmemiş veya bakan arakadaşın bilgisi yoktur,yanlış bilgi vermek istememiştir..
Belli bir mesaj sayısının atında olan üyelerin bazı forumlarda konu açamaması lazım. Bunun gündeme gelmesi için uğraşacağım şu saat itibarı ile.
Bu nasıl bir konu başlığıdır böyle. Bir sıkıntı varsa bunu dile getirmenin başka yolları var..
Oz Büyücüsü
arkadaşım buraya kayıt olduk ki herkez birbirine yardım etsin (Belli bir mesaj sayısının atında olan üyelerin bazı forumlarda konu açamaması lazım. Bunun gündeme gelmesi için uğraşacağım şu saat itibarı ile.)benim olayım zaten benimle beraber 3 kişinin konu açıp cvp almasıdır ben burda bilginize güvenip bişiler sormuşum önce benim soruma cvp wer sonra bu açtığım direk diğer msj yönelmişin
arkadaşım dediğin adam senden 10 yaş büyük ve forumda bir çok paylaşımda bulunmuş, katkı sağlayan biri. ok geldin konunu açtın biraz sabret bekle, emin ol cevap veren çıkacaktır. he çıkmasa bile eski konuları araştır, mutlaka senin sorunun cevabı bi yerlerde vardır bu forumda. ama gelir gelmez atarlı ergenliğe gerek yok. burası aile ortamı gibidir, paylaşım ve bilgi alışverişi mükemmeldir.
yardımcı olmaya çalışan arkadaşlara çok tsk ederim hüsametttin abi bartına slm![]()
Arkadaşlar konuyu tartışma noktasına taşımayalım.. Arkadaş gerekli mesajı almıştır zaten. Bu tarz konulara yönetim müdahale ediyor en kısa zamanda. Şimdilik yeni üyelere bir kısıtlama getirilmesi söz konusu değil. Yeni gelen arkadaş konu açamazsa, kendini Tanışma bölümünde nasıl tanıtacak? Bu da mantıklı bir yol değil. Elimizden geldiğince müdahale ediyoruz. Bizim gözümüzden kaçan konularda sizlerde bizi uyabilirsiniz..
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
Bazi forumlarda diye özellikle belirttim zaten bunun için. Forum kuralları var değil mi ?
Ne diyor; öncelikle kendinizi tanıtın. Öncelikle gelen kişi kendini tanıtsın, merhaba demesinide biliriz. Nerdensin, kimsin, nesin. Öncelikle bir merhaba de değil mi? Ne tanışma bölümünde bir konu var ne mesaj var. Direkt gir foruma yaz, çiz. Böyle olmamalı bence..
Oz Büyücüsü
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri