Çok gereksiz bir konu olmuş. Bence kilitlenmeli..
Printable View
Çok gereksiz bir konu olmuş. Bence kilitlenmeli..
Şuan 2008 Polo ve 2006 Grande Punto Dynamic var ikiside dizel.Ve ben herzaman Puntoyu tercih ediyorum.İlk poloyu almıştık ve Puntoyu ucuza denk getirince Puntoyuda aldık.İlk etapta önyargılıydım puntoya karşı ama kullandıkça sevmeye başladım ve şuan vazgeçilmezim.
Bende anlamadım..Hem punto düşünüyorum diye belirtmiş,hemde punto harici demiş..Ve puntoyu hiç düşünmediği yazdıklarından belli..Neden buraya yazma gereği duymuş anlayamadım açıkçası..Tamam biz objektif olalımda,kendiniz objektif değilsinizki..Genelde puntoyu kötüler bir yaklaşımınız var..Ben şuan farklı bir araç ve model kullanmama rahmen punto sevgisi ve kulanımı çok farklı bir araç...
özür dilerim punto sınıfının lideri en kalitelisi küçük maserati en pahalısı olmalı demeliydim.Biraz sahibinden.com 'u inceledimde 17bine sürüsüyle punto var.Bütçeme uygun bir araba alacağım inşallah.Cevap veren herkese teşekkür ederim.
hocam iki ucu kirli bir değnek bu araç olayı her zaman söylerim...bütçe bellidir temiz araç ararsın...bakarsın bakarsın bakarsınnn...zor iş valla...dizel dersin kmler fazla olur...benzinli dersin çok yakar derler...bana kalırsa ilk önce sedan mı ya da hatchback tercihi yap...benzinli dizel tercihine bak...fiyat tercihini km tercihini yap...sonra sahibindene bak derim...tüm türkiye araması yaptır...diğer modeller sana fikir versin...kimbilir belki dün gözüne hiç görünmeyen bi marka dikkatini çekebilir...bu tercihleri bitirdikten sonra seçenekler bi hayli daralmış olur...kalan markalar üzerinden devam etmen daha mantıklı olabilir...ama kafa hep karışık oluyor o başka :D
Chevrolet Aveo 1.2 S 2010 Model 22.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 92542605
Aveo 1.2 benzinli bakabilirsiniz yüksek modelli ve temiz bulabilirsiniz.