ilginiz için teşekkür ederim
Printable View
ilginiz için teşekkür ederim
galericiler şasi noyu vermek istemezler genelde,çünkü km düşürülmüştür çoğu araçta....
artık tramere mesaj attıgınızda aracın kaç km de muayeneye gırdıgı de cıkıyor. mesaj atın şansınızı deneyın bence
bu arabada yokuş kalkış desteği varmı gerçekten ilanda dendiği gibi
galerıcıyse dıkkat et cakal dırbunlar
yok zaten fotografları eski sattıgı aracın fotosu bana söylediği aracın fotosunu telefonuma yolladı araç düz aktif az sayıda bulunan garip bir renk bej ile gri arası ben cok nadir buldum
yokmu allah aşkına benim yerime önceden araca bakabilecek bir arkadaş dediğine göre kırşehirde computestte varmış bakın araca şasıyı bana yollayın siz sadece teste sokturun masrafı benden dönüşte ankaradan geçicem büyük bir zevkle yanınıza ugrarım bişi çıkarsa faturayı fakslayın ödemesini yaparm
sası no yu veremem demek nasıl bır seydır?ben araca kredi cekecegim ruhsatın fotokopisini gonderın deyın ne dıyorlar.eger yıne gondermıyorlarsa kesın bır sey cıkacaktır.servıste bır tanıdıgınız varsa plaka veya plakadan dogru sase nosunu bulup gecmısını gorebılırsınız ama km olayı ıcın ılla cıhaza baglanmanız sart..
Arkadaşım o araç active ise çoğu yazdığı özellik yok,ona göre hareket et..Biraz özellikleri şişirilmiş..Km sinin bile orjinal olmadıgını düşünüyorum,Okadar şişirmeye göre..Bu Özeliklerin 2008 active de olmadıgını sanıyorum..76 - 100 hp,ESP,EBD,Yokuş Kalkış Desteği,Hava Yastığı (Yan),Lastik Arıza Göstergesi,Otm.Kararan Dikiz Aynası,Deri Direksiyon,Far Yıkama,Aynalar (Isıtmalı),Aynalar (Hafızalı),Krom Ön Izgara,Yağmur Sensörü..
Selim ozan kardeş.Acele etme bence Bursada bulursun istediğin gibi bir punto.Ben de geçen yıl niyetlenmiştim burdan afyona gitmeye bir opel corsa için sözde 80000 km deydi.Gece uyku uyumadım araba satılıcak ben gitmeden diye.Adam telefonda yazdığı he bilginin doğru olduğunu ısrarla söylüyordu.Sonra ertesi gün ilan kaldırıldı dedim herhalde satıldı tüh derken aynı araç 2-3 gün sonra tekrar ilana çıktı.Ama bu sefer ilanda 150000 yazıyordu kilometrede.Gerisini sen düşün artık.Bursada nerdesiniz.Ben yıldırımda öğretmenim