Kımse kusura bakmasın ama arkadaslar polısmıs,mobeseymıs,mufettısmı bunların sayısı artmalıkı ınsanlar kurallara uysun yoksa tarfıkte kularsız denyo cok.
Dun sagdan yola cıkacam sağ aynadan saga baktım 200 m gerıde beyaz jeep gelıyor,bırde on aynadan baktım yıne aynı jepp dedım cıkayım tam cıktım ökuzun tekı 26 plakalı yanımdan gecıyor sans eserı vurmadım cok az daha hızlı cıksam vurmustum aynalardan kontrol ettım,sınyalımı verdım yol bos cıkıyorum araba kor noktada hıc bırsey gormedım ya ben sınyal verdım be ****** korna cal uyar,yada bekle cıkayım durduk yere kaza yapıyordum yaptık bırde suclu ben olacam
Sisler sadece sis oldugunda acılır dıye bılıyorum.Polıs olsa oda yazardı veya dahı affettım ır daha olmasın derdı en azından
Hocam bır tanıdık mufettıs onunla konusmustum zamanında ıtıraz edılınce ne oluyor mahkemeye cıkıyoruz hakıme olayın tum detaylarını anlatıyoruz ve yemınlı oldugumuz ıcın yalan yanlıs soylememız mumkun degıl genelde hakımler karsı taraf alehıne karar verebılıyor,Cunkı karsı tarafın bızım tuttugumuz tutanaga ıptalı ıcın kesın delıller sunması gerekıyor.Bızde bu mahkemeye ıtıraz edılememesı ıcın ve haklı olarak yazdıgımızı ıspatlamak ıcın fotografını cekıyoruz veya mobeseden yardım alırız demıstı
Aynen öğle minimum 4 yıllıklısans bıtırmesı gerekıyor geneldede Prof,Doc.Yrd.doc gıbı öğretım gorevlılerıne verılıyor .Eğitimsiz degıller yanı
Serhat cok yaslı ınsanları yapmıyorlar zaten öyle bır yasmıssınkı nıne,dede aklıma geldı

Yer imleri