benzinli di mi bu araç?
mükemmel tebrik ediyorum...
Printable View
Büyük ihtimalle piyasadaki en az yakan 1.4 litre hacimli benzinli.
şimdi 90 lıkla 77 lik arasında çok fark var tabi bana laf düşmezde ben 9.0 lt yakıyorum 100 km de ama lpg :D
90'lık hakikaten Can'dır. Ne yaktığı önemli değil ben performansından çok memnunum ;) Benim aracım 6.4 yakıyor şehir içi...
Her zaman derim "aslan besleyen yemini düşünmez..." :)
Arkadaş doğruya doğru 1.3 multijet - 90 lık gibisi yok bende 120 HP lik alfa vardı inanın buna bu 90 HP likten aldığım zevki alamıyordum belki sebebi benzin - dizel farkıda olabiir onu bilemem ama hem ekonomi hem performans istiyorsak 90 HP lik 1.3 multijet CAN-I CANAN DIR ;)
95 bg candır diyorum ve başka bir boyuta geçiyorum. :D
benzinli ile kıyaslanamaz. bende 126hp lik i 30 vardı. yüksek devirlerde çok iyiydi, linea, getz, vb dizellerin hepsi otobanda kalmıştır. Ama rampa dediniz mi orda dizelin hakkı yenilmez, palio bile zaman zaman rampada geçiyordu beni.
tamam palio 75 hp benim araç 126 hp ama, tork farkı var, ayrıca ben maksimum torka 4000 devirde anca ulaşıyorum, palio 1750 devirde ulaşıyor, ee ben 4000 devire çıkıp vites atıncaya kadar adam iki vites değiştiriyor.
ama şimdi puntoyu aldım mersinden geliyorum. araç 6 da boğuldu diye 5e çekiyorum araç hemen 6ya atıyor, benzinli dizel farkı bu,,,,:surfing:
77BG beni hiç kesmiyor hele otobanda 90lık clio ların beni geçmesi sinirimi bozuyor..
:cheers00:bugün şehir içinde biraz gaz pedalına dokundum ve şöyle dedim "95lik caaaaaıııııınnnnnnnnnnndır" dedim.
2009 focus 4k 1.6 tdcı şehir içi 4.8 lt :)