Arkadaşlar,abiler merhaba.Aylardır bir Punto'nun hayalini kuruyordum;önce 2.el Grande hayaliyle yola çıktım,sonra sağolsun anne ve baba biraz hedef büyüterek 0 km Punto'yu düşündürdüler bana.Göker'den Punto Lounge+ESP+Park Sensörü+Skydome+trafik sigortası ile 40200 TL fiyat aldım.Son 1-2 haftadır meraktan Bravo için test sürüşü yapmak istiyodum.Bugün Göker'e gidip Bravo test sürüşü yaptım;ancak Bravo'ya adeta bayıldım.Bana gelen araç triptonik,1.6 Multijet 120 beygirdi.Araç inanılmaz seri,adeta 4/4'lük.Ancak sonradan test sürüşü yapmaz olaydım dedim çünkü kafamda soru işaretleri oluştu.Herşeyiyle,tam istediğim gibi bir Punto mu alsam yoksa boş bir 1.6 Multijet Bravo mu?Bravo olursa da muhtemelen manuel vites olur çünkü babam otomatik vitesin insanı tembelleştirdiğini,uzun yolda çabuk uyku getireceğini söylüyor..Doğal olarak da kafama şu soru işareti geliyor;manuel vites de triptonik kadar seri midir Bravo'da?Siz değerli abilerimin ve arkadaşlarımın yorumlarını,yardımlarını bekliyorum inanın kafam çok karışık.
Not:Lütfen konuyla alakasız olmayan yorumlar yapmayın.Evet,daha 19-20 yaşında bir üniversite öğrencisiyim ve aracımı kendi paramla değil anne-baba hediyesi olarak ya da bazılarının deyimiyle anne-baba parasıyla alacağım.Ancak ikisi de emekli insanlar ve zengin zübbesi falan değilim.Yardımlarınızı bekliyorum,yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim..