hayırlı olsun hocam...kaça satıp kaça aldınız...bi sakıncası yoksa tabi öğrenmek isterim... piyasayı bilelim yani :)
Printable View
hayırlı olsun hocam...kaça satıp kaça aldınız...bi sakıncası yoksa tabi öğrenmek isterim... piyasayı bilelim yani :)
Öncelikle cevap yazan herkeze çok teşekkür ederim.
Dediğim gibi puntonun bazı kronik arızaları canımı sıktığı için değiştirmeye karar verdim. Tabi sattığım punto 55.000 km de dizel bir araçtı ve en az 3 yıl binsem 90.000 kk yi bulacak ve mazottan ettiğim karı satarken geri verecektim ve bir anlamaı kalmayacaktı.
Bu araç henüz 18.000 km de ve 60-70.000 gibi km lerde bir fiesta kesinlikle değer kaybetmez satarkende beni üzmez diye düşündüm.
2 gündür kullandığım fiesta hakkında bir yorum yapmak gerekirse;
-Motor yeterli derecede atak ve vergisi düşük
- oldukça sessiz bir araç rölantide çalışan motoru içinde otururken istediğiniz kadar sessiz olun duyamazsınız ki buna ben bile çok şaşırdım.
- ama puntonun dsa hakkını yemiyeyim dizel bir araç ancak punto kadar sessiz olabilir
- attan inip eşşeğe binmişsiniz gibi bir yorum okudum; tabi arabayı beğenmek görecelidir ama şunu söyleyeyim punto nun 1.3 mjet motorunu hiçbir motora değişmem birde fiestanın iç dizaynını hiçbirşeye değişmem.
Şu ford 1.3 mjet yeni fiesta çıkarsa b sınıfında kimse araba satamaz
saygılar
hayırlı olsun .Puntoyu güzel fiyata satmıssınız. buarada fiestanın dıstan tasarımı güzel ama dar oldugu noktasında sikayetler var. Motor hacminin dusuk olması belki tadınızı bozabilir onun dısında bir sorun yasyacagınızı zannetmiyorum. Allah kaza bela ceza vermesin.
bence de fiestanın en büyük sorunu darlığı....geçen yıl bayide gördüm..aslında almak için pazarlığa gittim...içine oturdum kapıyı kapattım hemen geri çıktım...satışçı kızcağız şaşırdı ne oldu diye sordu...dedim ruhum sıkıldı daracık bu :)
fort fiesta aynen çok dar bi araç dışardan al benili şehir klübünde bi ablamız var oğlum geri çıkarı ver dedi bindim kapıyı kapattım darlandım içeride gerçekten dar aynı şekilde toyota yarisde öyle bizim puntolar baya bi araba yani sol kolumu kapı içine sağ kolumu dayamaya koyup koltuğu alçaltıyorum kaptan köşkü gibi ha toyota yarisde manuel vitesti vitesin altınde eco diye bi düğme vardı araç dar ama küçük nüanslarla insanı cezbediyo yinede hayırlı olsun zevkler tartışılmaz murat 124 ün koltuklarının rahatlığını 2012 arabada bulamıyorum mesela
hayırlı olsun güle güle kullanın