Merhaba arkadaşlar öncelikle herkeze iyi bayramlar. T-jet imi alalı yaklaşık 10 ay oluyor birkaç ay sonra bir sene olacak. Bu zaman zarfında uzun yola gittim şehir içinde kullandım arabamı ve bu zaman zarfından sonra iyi ki almışım diyorum. Şimdi bakıyorum bazen piyasaya bu donanımda bu güzellikte ve bu motora sahip bir araca bu paraya bulmak imkkansız. Yakıt tüketimi, turbo motorun performansı, keyifli sürüşü, geniş görüş açısı çok iyi. B sınıfnda birçok araba kullandım inanın genel anlamda punto öne çıkıyor. Özellikle şehir içine city özelliği süper bir olay, diğer araçları kullandığımda aracımın değerini daha iyi anlıyorum. Tek şikayet ettiğim konu motor sesini içeri biraz fazla alması ve 100 den sonra gelen rüzgar sesi ama onlar içinde bir çözüm düşünüyorum yakında. Araçlarımızın kıymetini bilelim gerçekten sınıfında en azından kendi adıma alınabilecek en iyi araç. Herkeze kazasız sürüşler dilerim.
Benim t-jet e binen bir çok arkadaşım hayran kalıyor.Bide gidişini görünce ilk sordukları kaç para bunlar oluyor.
GT-I9100 cihazımdan 2 ile gönderildi
şu yeni 135 lik twinairler gelsede tatsak artık sanirim alfa romeo mito nun motorunu koymuşlar araca sport normal ekonomi seçeneği olan buton filan var puntoda mito daki gibi
T-jetinden memnun,olmayan var mı acaba.Yüz güldüren araç vesselam
2002 ALBEA
2011 BRAVO T-JET
2008 GP T-JET
2011 ALFA ROMEO MİTO QV
Dezavantajlari olarak yakiti gosterilir.tupsuz zor oluyordu.birde iyi lastik almaya kalktinizmi maliyeti cok fazla.geri kalanindan benncok memnunum
GT-N7100 cihazımdan 2 ile gönderildi
t-jet arabadan keyif almak isteyen punto severler için biçilmiş kaftan.
T-Jet cAndır..
Tipo 1.6 SLXie MPI & Grande Punto 1.4 Fire & Bravo T-Jet Dynamic
t-jet piyasadaki 1.2-1.4 , 120-130 hp civarındaki hemen hemen tüm turbo benzinli araçların en iyisi diyebiliriz bence...
Atmosferik motorun olacagına fındık kadar turbon olsunT-jet candır
![]()
Evet arkadaşlar gerçekten de öyle performans, donanım, sürüş zevki ve lpg ile de ekonomi birleşince hepsi bir arada daha ne olsun arabamı çok seviyorum![]()
Mehmet, aracından memnun olmana sevindim.T-Jet gerçekten güçlü ve sorunsuz bir makine.Donanımlı ve güvenli bir araç olan punto bu motorla çok performanslı da olmakta,
Motor sesine ise İtalyanların sportif ruhu diyelim![]()
Evet kullandıkça değerini anlıyorum, bu fiyata bu motor, donanım ve güzellikte başka araç göremiyorum. Aklımda yapmak istediğim birçok şey var bakalım sırayla aracımda ki değişiklikleri paylaşacağım sizlerle![]()
fazlada övme aracını maşallah de
Sadece kendi aracım için yazmıyorum bunları genel olarak t-jet için...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri