TR'deki apaçiler yapabilirdi bunu :))
Printable View
TR'deki apaçiler yapabilirdi bunu :))
Ön konsol ve göstergelerde değişiklik yoktur bence. Tabi bildiğimiz cd- radyo olan kısımda renkli ekranlı cd-dvd ve navigasyon vardır. belki konsolun renk tonunda farklılıklar olabilir. genel çizgi aynıdır diye düşünüyorum.
Ön taraftaki fiat yazısı olmasa iyiymiş. :)
bide jantlar biraz apaçi gibi sanki :)
o resimlerin arasında görünen yeni palio nun konsolu. Bizede yerli araç diye üretilerlerse yeni bir albea veya palio. bu konsolla gelebilir.
Jantlar direk CITROEN DS.
En 85 tır ama sport style adı altında dizelini getirseler 10 numara olur
Güzel araç.1.4 motordan nasıl 253 hp elde etmişler anlamadım.Vw tsı golf gtı de 2.0 motorla ancak 255 hp alabiliyor.Alfa'nın 1.8 lik multiair motoru 235 hp.
Mehmet abinin dediği doğru o başka aracın içi, yalnız arabanın içi fenalarda o koltuklar döşemeler falan efsane ön taraftaki Fiat yazısı silinip alınabilir. Ama ön tampon çok iddialı onun dışında bence mükemmel.
KOç bize bu işkenceyi yaşatma O.H.A bu nedir ya bittim :(
Panjura işlemeli fiat amblemi dışında bana kusursuz geldi :) Motor gücü olay budur dedirten cinsten. Acaba bizim motorlardan farkı nedir :)
Fenaymış
harika ya asfalt ve benzin canavarı ama değer ya yinede ama ön konsol aynı dacia ben 1.4 twinair 135lik puntoya razıyım
Bu renk puntoya nasıl gider acaba ?
O değilde ne güzel ya araç stock haliyle basık anasını satayım :D
stoplarinida tamponlardaki led farlara yakin geometride yapsalarmis super olurdu valla.ama bu haliyle bile ilgi cekici :thumbup:
Sent my GT-I9100 using