Güzel araç ama biz yine uzaktan bakacağız tabii![]()
Brezilya pazarında önemli bir yere sahip olan Fiat, bu ülkede düzenlenen fuarlara da iddialı bir şekilde hazırlanıyor. 2012 yılında da organizasyona hazırlıklı gelen firma Bravo'nun sportif bir konseptiyle sürpriz yaptı.
Brezilya pazarında önemli bir yere sahip olan Fiat, bu ülkede düzenlenen fuarlara da iddialı bir şekilde hazırlanıyor. 2012 yılında da organizasyona hazırlıklı gelen firma Bravo'nun sportif bir konseptiyle sürpriz yaptı.
Geniş hava girişleri, splitter ve LED gündüz farlarına sahip ön tamponunda yer alan büyük ön panjurun üzerine Fiat logosunu işleyen firma kaputun alt kısmına da ek hava girişi açmış. Farlar ve stoplarda da LED kullanan fiat mat gövde rengi, büyük yan etekler, geniş çaplı jantlar, büyük bir arka spoiler, geniş difüzör, iddialı tasarıma sahip arka tampon ve çift egzoz çıkışıyla dikkat çekmekte.
İç mekanında dairesel havalandırma ızgaraları, sportif direksiyon simidi, sabit kafalıklı yarış koltukları ve kontrast renkli dikişlere sahip deri döşeme dikkat çekerken arka tarafta da iki adet tekli koltuk ve bu koltuklarda oturanlar için ekranlar yer alıyor.
Sertleştirilip 5 mm alçaltılan süspansiyon sistemine sahip olan aracın 1.4 litre hacimli motoru turbo besleme yardımıyla 253 beygir güç, 332 Nm tork üretebiliyor.
Bu arada otomobilin, gerek mat gövde rengi gerekse duruşuyla Citroën DS4 Racing konseptini andırdığını söyleyebiliriz.
![]()
Güzel araç ama biz yine uzaktan bakacağız tabii![]()
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
avcumuzu yalamaya devam![]()
jant çok cafcaflıonun dışında harika harbiden bayıldım
![]()
bakarız canım ne olacak herşeye bakıyoruz buna da bakarız uzaktan![]()
Was willst du machen , denk nicht nach tus einfach...
bravo bu haliyle biraz pahalı bu gelse heralde 60-70 liradan aşağı olmaz..
vişne kırmızısı olsaymış aslında tadından yenmezmiş
1,4 253 hp 332Nm tork.güzel rakamlar...
İyiymiş .. Tampon yapısından OPC 'yi andırıyor gibi .
Bravo ile ilgili bi haber çıkınca acayip heyecanlanıyorum,yoksaaa geliyor mu falan diye.Malesef gene resimlerle avutucaz kendimizi.Agresif bir araç olmuş.Jantlar citroen den alınma gibi.İçini de görebilseydik iyi olurdu.Brezilyayı bu konuda takdir ediyorum valla.Adamlar önce kendi ülkelerine özel puntoları çıkardı,şimdide bravoya el attılar.
Ama ben umutluyum 2020 ye kadar yeni bravoyu Türkiye yollarında görürüz.BENİM HALA UMUDUM VARRR![]()
SENİ ÇOK SEVİYORUM ÇANAKKALE !
Ön tampondaki FIAT yazısı sanayi işi gerisi çok güzel. 243hp şahane valla.
Birkaç resimde ben buldum.Eğer dashboard gerçektende böyle olucaksa 5 para etmez.O gösterge üzerinde ki gölgelik ne öyle .Çok uydurma olmuş.Dacia yı hatırlattı bana.
Birkaç resim daha...
Ama bu resimde sanki dashboard daha farklı.Gösterge siperliği falan farklı.
iç tasarıma ait foto palionun bence, tam olmasada alttaki fotolarda var iç tasarıma ait olanlar
Fiat Bravo xTreme - Galerias - QUATRO RODAS
https://static.blogo.it/carangoblog/...oextreme08.jpg
ümit iç fotoğraf bravonun değil ızgaralar bildiğin fiorino
eğer bu araç 60.70 e gelsin yarın siparişi veririm 253 hp ne demektir ya..
Jantlar dışında araç fenaa
Sent my iPad 2 using
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri