yakıt güvence sistemi varsa var opette ama araba cok hantallasıyor dolaysıyla GTL alıorm en güzeli performans konusunda ;)
Printable View
yakıt güvence sistemi varsa var opette ama araba cok hantallasıyor dolaysıyla GTL alıorm en güzeli performans konusunda ;)
En iyi yakıt bence Shell'de. Tabi istasyondan istasyona yakıt kalitesi değişir. Ben hep shell'den alıyorum diğer şirketlere göre performans ve yakıtta iyiyim. Tabi genelde Shell'in mazotuna iyi diyorlar ama benzinide güzel.
Bonus kampanyası yüzünden 2 depo Opet alacağım :(
Keşke World kartım da olsaydı!! Gider PO alırdım ne güzel...
Opetten daha önce benzin alıp kullanmadım, ama dizel kullandığım zaman hiç memnun kalmamıştım. İnşallah benzini de dizei gibi değildir.
evet bende aracı alalı 7 ay oldu bir problem yok inşallahda olmaz ya
Arabayı aldığımdan beri opet euro dizel kullanıyorum.Hiç bir sorun yok.
Normalde artık şehir içinde opetten almayı bıraktım. Shellden alıyorum bir süredir. Fakat İzmir-Dikili seyahatlerimde şehirlerarası güzergahlarda güvenerek yakıt aldığım opet istasyonları var oralardan şaşmıyorum
Sivrihisar Opet
İzmir- Dikili Arası Menemen Opet
ve Dikilinin Girişindeki Opet
bu 3 Opeti kayda almış durumdayım. başka yerlerden alamıyorum :D
bu opet konusunda kafamda bazı soru işaretleri var, mesela kavacıkta bi pompada 3 tane dizel tabancası var, diğer yüzeyde de 3 dizel tabancası.
denkmi geldi bilmiyorum ama depoyu doldurduğum tabancanın sayacı oldukça fazlaydı diğerlerine göre. yani atıyorum benim araca dolum yapan tabancanın sayacı 100 bin , 2. tabanca 60 bin 3. tabanca 40 bin felan. aynı istasyondan parça yakıt (50tl) aldığımda nedense giden araba gitmemeye, araba daha gürültülü çalışmaya başladı.
benim merak ettiğim pompadaki tabancalara farklı tanklardan yakıt gelme durumu olabilir mi? çünkü depoyu doldurmadığım zaman araç daha gürültülü çalışıyor sanki, pompacılara tembihlenmiştir depoyu doldur diyene 1. tabanca parça yakıtlara diğer tabanca diye :) çok mu kurdum kafamda ne :D
ya da psikolojik aracın gitmemesi, bilmiyorum.
hangi başlıktı hatırlamıyorum can bartu tesislerinin yanındaki opetin yakıtı iyi demişti bi arkadaş, oradan 2. depomu doldurdum, gayet mutlu mesutum :)
Shell'in yakıtı arabayı kağnı gibi yaptı, total de teklemeler oldu, BP zaten rezalet her ikisi birden oldu ama Opet'ten hiç şikayetim olmadı. Aralıksız 2 sene olacak bu dizel arabayı kullanalı 2 senedir sürekli opetlerden alıyorum hiç sorun yaşamadım. Bu konu biraz psikolojik biraz da aldığın istasyonun kalitesi ile ilgili olabilir sanki.
1kere Shell,Total ya da en azındanBP'den eurodize alıp kulanırsanız eğer, durumun psikolojik omadığını anarsınız :)
Aralıktan beri PO kullanıyorum.
Mart Ayında Bonus Shell kampanyası ie Shell95Oktan Benzin kullandım 1 depo 4*50TL
Ardından WorldCard BP kampanyasından 1depo BP kulandım. 2*100TL
Ardından Mayıs sonunda 1.5 depo PO 95 kulandım. 3*100TL
Ve geçen cumartesi Bonus OPET kampanyası var diye 1 depo 2*100TL OPET 95 aldım. Zaten 77BG olan aracımı artık sanki sırtımda taşıyorum :agiskavgasi: Pompacıların ısrarla "Abi katkı atalım mı.." sorularını neden her müşteriye sundukları gayet manidar :)