dolandırıcı olabilir... temkinli davranmakta fayda var bence...
internette dolaşırken 67 tu 107 plakalı 2008 bravo 1.3 mj active dikkatimi çekti.19500 tl fiyatı var.bu araç hakkında bilgisi olan var mı.fiyat gayet makul değil mi sizce.
dolandırıcı olabilir... temkinli davranmakta fayda var bence...
1.3 bravo araç yokki..
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...02576640/detay
sanırım bu araçtan bahsediyorsunuz. valla bu aracı bu fiyata veriyorlarsa muhtemelen trenin altından falan çıkarmışlardır..
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
araba hiç iyi durmuyor..
araba toplanmış gibi ama pek iyi toplayamamışlar pert kaydı yoktur yazmış demekki sadece komple boyalı![]()
Aracın kasası özellikle önden emanet gibi duruyor tekerlerin üstünde sanki,arkadanda aynı zamanda,yanaşma derim...
Eski nick: dileksu
Araba bana da güven vermedi. Ayrıca belki benim hüsnü kuruntum ama emniyet kemerinin üzerinde oturan birisinden araba alacak olsam herhalde son seçenek olarak alırdım. Bir kemeri takmak o kadar zor olmamalı.
bu fiyata pert kayıtlısı olur herhalde
bu fiyata varsa 2 tane alın derim![]()
pert değilse araç, şakacı bir arkadaşta olabilir. bazıları yapıyor bunu, teli aradığınızda ya açmıyorlar yada kapalı.. eğer bunlarda değilse kesin aracın bi yerinde bi sorun vardır.. motor, elektronik aksam vs vs
araba yandan allaha emanet duruyor bence
bu araba bence taklaya gelmiş.
aracın hayatı kaymış![]()
Dünyayı iki elinin arasına alabilirmisin? dediler.Bizde GALATASARAY atkısı açtık...
Acil satılıksa eger ve bu fiyata satıyorsa neden sahibindene ilan veriyor ?
Gitse eger yazdıgı gibiyse galeriler bu aracı havada kapar...
Diyeceğim sudur ki bu arabayı alan son sahibi olur.Araba da bence cok ciddi sorunlar vardır.
NOT: arac tramer kayıtlarında yok.Buyuk ihtimal pert'e yakın durumda.
Konu Misafir046 tarafından (21/10/2012 Saat 11:17 ) değiştirilmiştir.
Akşam akşam şok oldum bu araç bizim evin önünde duruyo şu anÖnce bi arabaya baktım hiç yabancı değil dedim sonra plakaya bi baktım 67 TU 107
Komedi..
Konu byspayn tarafından (21/10/2012 Saat 19:22 ) değiştirilmiştir.
emsallariyle arasında 10 lira fark var şaseler kuleler motor sağlamsa girilir sıkı bi pazarlıkla fiyat da düşürülürse bakmakta fayda var
- Ah dostum Şerafettin. Hastasın biliyorsun. Yatakta olman gerekirken hala BEŞİKTAŞ hala BEŞİKTAŞ !
...dedi doktor Enver
ince bir sesle:
-FEDA
...dedi Şeref bey
ama kimseler duymadı ...
süpermiş![]()
Keyif BMW'Dir...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri