Sayfa 1/2 12 SonSon
36 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: İkinci el piyasası çok ucuz bence

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Engin Tan
    engincantan33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    33 BAN 65
    Edilen teşekkür: 155

Standart İkinci el piyasası çok ucuz bence

beyler cok arkadas karsı cıkacak belkı ama gercekten oyle. helekı bugun aracı servıse goturunce tutup sıfır punto fıyatlarına baktım aman yarabbım o nasıl fıyatlar??? bence bunlar arac satamaz kesınlıkle 48 bın tl punto dızel otomatık camtavan...nasıl bı fıyattır??? bunu alacagıma ıkıncı el 20 bın kmde 2011 punto camtavan alırım 33 34 bın gbı fıyatlara...

2. Bu mesaj için teşekkür edenler:

1452487545 2584741266
    207 RC Le Mans gurgocuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 108

Güzel bir konuya değinmişsin, ama gel gör bunu anlatmak mümkün değil insanlara.. Aracımızın fiyatını dibe vuruyoruz, 12 bin kilometrede 1 yaşında diyoruz ancak hemen sıfırı şu para ondan dolayı sıfır almak daha mantıklı diye cevap veriyorlar. Bize sıfır fiyatlarını pahalı deyip bazı kişilere ÇOK UCUZ diyorlar heralde...

Engin Tan
    engincantan33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    33 BAN 65
    Edilen teşekkür: 155

Alıntı gurgocuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Güzel bir konuya değinmişsin, ama gel gör bunu anlatmak mümkün değil insanlara.. Aracımızın fiyatını dibe vuruyoruz, 12 bin kilometrede 1 yaşında diyoruz ancak hemen sıfırı şu para ondan dolayı sıfır almak daha mantıklı diye cevap veriyorlar. Bize sıfır fiyatlarını pahalı deyip bazı kişilere ÇOK UCUZ diyorlar heralde...
    valla guzel kardesım ben cok sık arac degıstırdıgımden sıfır arac almıyorum...en son julyet sıfır alayım dıye nıyetlendım satmam boylece dıyerekten allahım nedır o fıyatlar....bugun ıste kurban olayım kımse kusura bakmasın ama 48 bın tl punto ya verılırmı ya?? ben aracı satmaktan vazgececem gıbı...

5. Bu mesaj için teşekkür edenler:

1452487545 2584741266
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Beyaz

Alıntı engincantan33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla guzel kardesım ben cok sık arac degıstırdıgımden sıfır arac almıyorum...en son julyet sıfır alayım dıye nıyetlendım satmam boylece dıyerekten allahım nedır o fıyatlar....bugun ıste kurban olayım kımse kusura bakmasın ama 48 bın tl punto ya verılırmı ya?? ben aracı satmaktan vazgececem gıbı...
    Kesinlikle haklısın, bencede o paraları verip Fiat almam. Biniciye ikinci el piyasası gayet uygun bence, kimse yakınmasın yani.

Misafir046
    Ziyaretçi Misafir046 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı gurgocuk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    48 bine puntonun hangi modeli varmı ki ?Cidden arttımı o kadar.

Ben aracımı 27 agustosta aldım.

Lounge dizel 1.3 mjet sadece cam tavan yoktu.Zaten bayide kalmamıstı cam tavan siyah dizel 1.3.

Ben aracımı indirimlerle beraber 39.500'e aldım.

Ee şimdi 2011 model araca 34 bin verene kadar sende olsan sende 39bine alırdın.Birde yuzde sıfır faiz olayı vardı.

Demek istediğim odur ki herkesin butcesi cok iyi değil.Herkes kesesine gore dusunur.Kimse kalkıp durduk yere sıfır almaz.Dusunur tartar arastırır.

48 bin olsa bnde almazdım sıfır arac.

Ancak sıfır aracla ikinci el arası 5-6 bin olunca almak mantıklı geldi.

1452487545 2584741266
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Beyaz

Alıntı BBYILDIZ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    48 bine puntonun hangi modeli varmı ki ?Cidden arttımı o kadar.

Ben aracımı 27 agustosta aldım.

Lounge dizel 1.3 mjet sadece cam tavan yoktu.Zaten bayide kalmamıstı cam tavan siyah dizel 1.3.

Ben aracımı indirimlerle beraber 39.500'e aldım.

Ee şimdi 2011 model araca 34 bin verene kadar sende olsan sende 39bine alırdın.Birde yuzde sıfır faiz olayı vardı.

Demek istediğim odur ki herkesin butcesi cok iyi değil.Herkes kesesine gore dusunur.Kimse kalkıp durduk yere sıfır almaz.Dusunur tartar arastırır.

48 bin olsa bnde almazdım sıfır arac.

Ancak sıfır aracla ikinci el arası 5-6 bin olunca almak mantıklı geldi.

Sıfır almak isteyene asla bişey dediğim yok zaten, bende sıfır olarak aldım. İstediğim araç bu değildi ancak nekadar bayiye sorsak bulamadık. 6 ay gibi beklemekde istemediğiden bu aracı aldım..

2011 model araca 34 bin değil, 29 istiyoruz yine talep görmüyor ve sıfır öleydi daha mantıklıydı laflarını duyuyoruz.

40-45 Bin verileceğin aynısına, 29-30 Bin verip kilometresi düşük ikinci el almak daha mantıklı bana göre..

Selim Soyisim
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. karizmatik_boy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Konya
    Rengi
    Kar Beyaz
    Edilen teşekkür: 95

Alıntı engincantan33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    beyler cok arkadas karsı cıkacak belkı ama gercekten oyle. helekı bugun aracı servıse goturunce tutup sıfır punto fıyatlarına baktım aman yarabbım o nasıl fıyatlar??? bence bunlar arac satamaz kesınlıkle 48 bın tl punto dızel otomatık camtavan...nasıl bı fıyattır??? bunu alacagıma ıkıncı el 20 bın kmde 2011 punto camtavan alırım 33 34 bın gbı fıyatlara...
    Konuya başka açıdan bakmakta fayda var.. 2.el piyasası mı çok ucuz yoksa bayii fiyatları mı abartılı bir şekilde pahalı...

Bence bayi fiyatları... Şu anda yeni punto dizel i max 33-34 hadi 35 olsun... 35000 TL yi geçmemeli...

Ederi max bu... 48.000 TL ye ev alınır ev araba değil... 48.000 Tl yi gidip punto ya verenin de aklına şaşarım... Şahsi görüşlerimdir...

Cemil Şen
    fotobelit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 859

Alıntı karizmatik_boy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Konuya başka açıdan bakmakta fayda var.. 2.el piyasası mı çok ucuz yoksa bayii fiyatları mı abartılı bir şekilde pahalı...

Bence bayi fiyatları... Şu anda yeni punto dizel i max 33-34 hadi 35 olsun... 35000 TL yi geçmemeli...

Ederi max bu... 48.000 TL ye ev alınır ev araba değil... 48.000 Tl yi gidip punto ya verenin de aklına şaşarım... Şahsi görüşlerimdir...
    Kesinlikle haklısın...Sıfırlar şişirme fiyat..

11. Bu mesaj için teşekkür edenler:

Ziyaretci032
    Ziyaretçi Ziyaretci032 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

fiat açısından değerlendirirsek evet gerçekten ikinci el piyasası ucuz, ancak hala 98 model hondalara 30bin verenler varken piyasada sıfır araçların ucuzlamasını beklemek hayal, hem de bu vergi yüküyle !

Ziyaretci040
    Ziyaretçi Ziyaretci040 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2. eli çok iyi dönüyor şahsi görüşüm. Ancak sıfırda bir hevesle alınan ve bir o kadar para yığılan , sonundada hüsran olan araç bana göre.Şuan istenilen paraların arabası değil.

Güneş Doğar
    GUNES - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Adana
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 129

Alıntı NOZER Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2. eli çok iyi dönüyor şahsi görüşüm. Ancak sıfırda bir hevesle alınan ve bir o kadar para yığılan , sonundada hüsran olan araç bana göre.Şuan istenilen paraların arabası değil.
    sonuna kadar haklısın hocam...bir hevesle alınan araçlar bir yılı doldurmadan takasa gidiyor...hevesle alınan birçok marka 20bin km görmeden takır tukur sesler veriyor...bunun bi de 2. el sıkıntısı var tabi...takasa gidersin komik rakamlar verirler daha yepyeni aracına...galeriye gidersin yine aynı durum...web sayfaları zaten her yanı çarpık araba dolu...sıfır almaya gidersin rakamlar tavan yapmış...48 bin tl'ye punto bile duydum bu konu içerisinde..yuhh dedim...şimdi bir vatandaş olarak ne yapmalı...2. elde güven yok sıfır araç fiyatları da komik

Ersin BAŞARAN
    ersobas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Balıkesir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 47

sıfırlarda hakkaten bi fiyat artışı söz konusu ama bu sadece punto sınıfı araçlar için değil ki ceed- i30-focus megane hepsinde öyle donanım koydukça arabaya şişiyor fiyatı skydome alırken 1750 ödemiştim 2011 nisanda şimdi onun fiyatı bile 2555 lira liste fiyatı çok yüksek yani fiyatlar. ikinci ele verirken de fiyatlar haliyle çok düşük kalıyo ne yazık ki

Selim Soyisim
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. karizmatik_boy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Konya
    Rengi
    Kar Beyaz
    Edilen teşekkür: 95

Alıntı ersobas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sıfırlarda hakkaten bi fiyat artışı söz konusu ama bu sadece punto sınıfı araçlar için değil ki ceed- i30-focus megane hepsinde öyle donanım koydukça arabaya şişiyor fiyatı skydome alırken 1750 ödemiştim 2011 nisanda şimdi onun fiyatı bile 2555 lira liste fiyatı çok yüksek yani fiyatlar. ikinci ele verirken de fiyatlar haliyle çok düşük kalıyo ne yazık ki
    Hocam hangi donanım... müzik sistemi koyuyor adını da caf caflı bir şey yapıyor yanına 1-2 parça ufak donanım al sana 1500 TL opsiyon... max 500 TL ye en kral müzik sistemini yaptırırsın aracına belki o kadar bile etmez...

Atla deve değil bence bu işler... Endüstriyel sanayide çalışan biri olarak toplu satın alımlar müthiş derecede ucuz... Sizin piyasada 100 liraya alacağınız malzemeler %50 % 60 iskonto ile nerdeyse bedavaya geliyor.... Otomobil üretimi de seri üretim olduğu için aslında çok ucuza üretiyorlar...

Kaç şirket her sene kapasitesini %30-40 üzerine çıkarabiliyor...

Ali Can
    Kurallara uymadığı için forumdan uzaklaştırılmıştır. rbcn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Antalya
    Rengi
    Tekno Gri
    Plaka
    07AAL45
    Edilen teşekkür: 421

ikinci elde her markada düşüş olmuyor vw de fazla düşmüyor mesela sıfır araç alıp kullanıp kar edip satan arkadaşım var mesela (beyaz scirocco)

Özgür TÜRKOĞLU
    ozay06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 148

Alıntı rbcn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ikinci elde her markada düşüş olmuyor vw de fazla düşmüyor mesela sıfır araç alıp kullanıp kar edip satan arkadaşım var mesela (beyaz scirocco)
    Sadece vw değilki bundan 2 yıl önce zamanında alınan her araç kar ederek satıldı Örneğin ben 2010 aralık 15 te 2011 model gp 1,3 multijet aracı mtv ve sigorta dahil 27.000 tl ye aldım şu anda 2. elde hala fiyatlar benim aldığım seviyelerde Benimle beraber bir arkadaşım 39.000 tl ye 0 km civic elegance modeli aldı fiyatlar şu anda 2. el de bile daha yüksek Forumda fiyatlarla ilgili başlığa 2 yıl önceye dönerek bakarsanız çok komik rakamlara alınan araçlar görürsünüz Yine kendimden bir örnek vereyim Bahsettiğim aracı 27.000 tl ye alırken evo 1,3 multijet dinamik model 29.500 tl idi ve almamış, büyük hata etmiştim

Cemil Şen
    fotobelit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 859

2.el piyasasınıda düşüren biz değiliz aslında,bayiileri ve galericiler..Değerinde aldılarda bizmi vermedik..

alper demir
    alperd - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İzmir
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 84

Hükümetin fiyat politikası böyle olduğu için Sıfır araçlar çok pahalı yani Hükümet diyor ki Sıfır araç alma benim Cari Açığım var bunu daha fazla büyütme eski arabana bin veya ikinci el araç bul ona bin, İthalat yaptırma. Haa illa alacaksan öde bakalım şu vergileri!

İkinci el araçlar da orta sınıf vatandaşın alım gücüne göre ucuz değil aslında ama sıfır araç almaktan şuan bence de daha mantıklı.

Bir de liste fiyatı olayı var ikinci el araç satacak olanlar sıfır araçların liste fiyatına bakıp kendi araçlarının fiyatını belirliyor ama asıl satış fiyatı daha ucuz olduğu için bazen Sıfır aracın satış fiyatından pahalı ikinci el fiyatları ortaya çıkıyor
    Alper DEMİR

2005 model Honda Civic HB AT 1.6 ies (Aralık 2012...)
    2009 model GP 1.3 mjet Active (1 yıl)

2006 model Meriva OPC (2 yıl)
    1995 model Vectra GT (2 buçuk yıl)

Ziyaretci032
    Ziyaretçi Ziyaretci032 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı alperd Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hükümetin fiyat politikası böyle olduğu için Sıfır araçlar çok pahalı yani Hükümet diyor ki Sıfır araç alma benim Cari Açığım var bunu daha fazla büyütme eski arabana bin veya ikinci el araç bul ona bin, İthalat yaptırma. Haa illa alacaksan öde bakalım şu vergileri!

İkinci el araçlar da orta sınıf vatandaşın alım gücüne göre ucuz değil aslında ama sıfır araç almaktan şuan bence de daha mantıklı.

Bir de liste fiyatı olayı var ikinci el araç satacak olanlar sıfır araçların liste fiyatına bakıp kendi araçlarının fiyatını belirliyor ama asıl satış fiyatı daha ucuz olduğu için bazen Sıfır aracın satış fiyatından pahalı ikinci el fiyatları ortaya çıkıyor
    +1

Mehmet AYDEMİR
    Palio Sporting Sparco34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Plaka
    34E4731
    Edilen teşekkür: 239

sıfır araç pahalı ötv zammı kötü etkiledi

Deniz '
    Battal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 129

Bu vergi yükü olduktan sonra daha uzun süre bu durum böyle gider. Hükümet, kendi işine gelmeyen ve karlı çıkmayacağı en ufak bir düzenleme vs. yapmaz bu işlerde.

Sayfa 1/2 12 SonSon