1.111 site içerisinden ilk 10 girmek gerçekten de büyük başarı... Herkesi Kutluyorum...
Jurinin doğru kararı vererek bizi birinci seçeceğine inannıyorum.
Hayırlısı İnşallah
Printable View
1.111 site içerisinden ilk 10 girmek gerçekten de büyük başarı... Herkesi Kutluyorum...
Jurinin doğru kararı vererek bizi birinci seçeceğine inannıyorum.
Hayırlısı İnşallah
wooow hadi bakalim sonucu merakla bekliyoruz :)
2 ile GT-I9300 cihazımdan gönderildi
hadi bakalım inşallah...
Finalistler aciklandi. Yaklaşık 1600 site icerisinden ilk 10'a kaldik, ancak ilk 3'e giremedik. Bu sayfa bu sekilde kapanmis oldu. Uye ve gonderilen mesaj bakimindan bizden binlerce kat geride olan forumlar ilk 3'e girmisler (scooter.web.tr - gokbilim.com) Hayirlisi olsun. Tamamen fiyasko oldugunu anlamis olduk.
Oy kullanan arkadaslara tesekkur ediyorum.
Ben sormuştum neye göre seçiyor diye jüriler....Demek ki kafalarına göreymiş.....
Sağlık olsun biz gönüllerin şampiyonuyuz...:)
Vay be o kadar oy boşamı gitti yani? Neyse oy önemli değil yeterki burda kardeşliğimizi dostluğumuzu kaybetmiyelim herkese hayırlı forumlar.
bu ne ya neye göre belirlemişler içerik olarak onlardan çok çok öndeyiz sms olarak kesinlikle öndeyiz ..onların açtıkları konulardaki katılıma bakın birde bizimkine kesinlikle fiyasko bu yarışma... Yazık çok yazık..
site sahiplerini ve juri ile olan baglantilarini arastirmak lazim. en azindan biz sahip oldugumuz gucumuzu ve potansiyelimizi tekrar gormus olduk.
dedigimiz gibi, gonullerin sampiyonuyuz. herkesin emegine saglik!