T-Jet ile 280km'yi 50TL'ye gelmek bence çok çok zor, yazılımsız 6.3lt yakıyor benim araç şehirler arası düz yolda hadi yazılımdan sonra 5.8lt yaksın ama 3.5lt düşündürüyor adamı :)
Printable View
T-Jet ile 280km'yi 50TL'ye gelmek bence çok çok zor, yazılımsız 6.3lt yakıyor benim araç şehirler arası düz yolda hadi yazılımdan sonra 5.8lt yaksın ama 3.5lt düşündürüyor adamı :)
valla ortalamaya bakmadım ama şöyle b işey söylebelirim yakıt ortalamam hızdan dolayı 9.8 ' gösteriyordu istanbulda , bursaya geldim yakıt ortalaması 7.3 ' e indi.. 50 liraya yani benzin kadranı çeyrekte iken 80km hızla geldim bursaya geldiğimde en alttan bir tık üstündeydi benzin kadranı ama geldim :D
usta yapma yahu :( yuh diyorum başka bişey demiyorum bidaha aynı servise götürme aracını :D
Öyle hesaplayamazzın erhan lamba düzde ilk yandığı zaman 7lt ye yakın benzin kalıyor seninki tahmini olmuş.
GT-I9100 cihazımdan 2 ile gönderildi
guzel kardesım multıaır kesınlıkle atmosferık...ve bence t-jet aracı kullanan arkadaş acemı degıl bıraz korkmus. nekadar acemı olursa olsun sonucta otoban gaza basacak baska bırsey yapmıycak. bence t-jetı sen kullan o multıaırı kullansın normalde 4 boy fark atar dıye dusunuyorum t-jet
Ama 5 lt civarı yakmış olabilirsin ki t-jet için buda güzel bi değer.
illaki :D ama şöyle 50 liralık benzin atmadan önce ibre nerede ise geldiğimde gene orada idi :D oyzüden 50 lira dedim.. ve şunu unutmayalım 5. vites 80le gidiyorum sürekli.. :D daha doğrusu 5. vites 1500 - 1700 deviri geçmemeye çalıştımda diyebiliriz :D yol 2buçuk saat süren yol 3buçuk saatte anca bitti o hızla :D
Ben tjette hic 6lt den asagisini goremedim
GT-N7100 cihazımdan 2 ile gönderildi
ben göz nizamı tahmini söyledim belki 60 tllik yaktı kadran beni yanılttı :D ama gerçekten yazılımın yakıta faydasını gördüm 60 liralıkta yaksa dile kolay 283 km yol :)
denk geldide ben uymadım en sonunda ikeanın oradan otobana girip bastım cdi 220 geçtim görüklenin ordan çıkıp küçük sanayiye geçtim :D
güzelim antepte tek bi yermi var :( üzüldüm valla :D aman dikkat kardeşim arabanın başında bekle sürekli serviste :D
çok kasmak lazım 1 kez d.bakırdan mardine 90 km'yi geçmeyerek yokuş aşağı boşa atarak yokuş yukarı gaza basmayarak 5.6lt ortalamayı yakalamıştım
Fotografını atayımda bak :D gerçi çokta basamadım ama kadran gitti :D 220'yi geçti
https://615568585213899960.weebly.co...02717_orig.png
keşke birazdaha basabilseydim :D ama malum otobandaki hödük sayısı fazla 50 ile sol şeritten gidiyo adam :D
Çok iyi erhan 220 yi geçmiç sanki.Kaç km den sonra turbo bitti eskiye göre nekadar fark etti.
aslında tam bitmedi ben video çektim aslında :D daha fazlada giderde hödükler çok biliyosunuz ama nekadar giderse gitsin kadran 220yi geçtikten sonra daha gitmiyor :D 220yi geçti çok az orada taklıdı kaldı devir gidiyor ama hız kadranı ilerlemiyor :D eee tjet sport + cemal abi :D
turbo bitmedi :D yada psikolojik çipten sonra turbo hiç bitmiyor sanki :D