hocam full dıorm kıtler falan fılanda gırıyor ısın ıcıne kı dusmuyorlar eskısı gıbı fıyatını vadesız kredı verıyorlar dıe
Printable View
sonuna kadar haklısın hocam...bir hevesle alınan araçlar bir yılı doldurmadan takasa gidiyor...hevesle alınan birçok marka 20bin km görmeden takır tukur sesler veriyor...bunun bi de 2. el sıkıntısı var tabi...takasa gidersin komik rakamlar verirler daha yepyeni aracına...galeriye gidersin yine aynı durum...web sayfaları zaten her yanı çarpık araba dolu...sıfır almaya gidersin rakamlar tavan yapmış...48 bin tl'ye punto bile duydum bu konu içerisinde..yuhh dedim...şimdi bir vatandaş olarak ne yapmalı...2. elde güven yok sıfır araç fiyatları da komik :)
0 almak eğer kredili alınacaksa çok avantajlı..peşin alınacaksa tabiiki 2.el
yeni punto larda evolarda ki gibi kitler yok ekstra iki opsiyon var sadece;
+metalik boya 300lira +skydome 2000lira bir yanlıslık var bence ayrıca dedigim gibi 600lira gibi bi rakam siz istemeden dahi bayi düsecektir.
hangi bayi ile konusmustunuz hocam aklımda olsun önünden dahi gecmiyim :frusty00:
bide gecenlerde sahibinden de bahsettigimiz 1,3mj 95hp arac vardı satılık adanadan bi bayan aracın sıfırına bayi 40,000 derken ( cam tavansız ) hanımefendinin ilanı 42500 dü :whip0000:
arkadaslarında dedigi gibi bazıları araclarına sıfır fiyatı hatta fazlasını bile istiyor
bayandan ilanlarına bakmayın hocam yeni moda oldu o iş...bi de araçların fotolarını çekerken arabanın içine bayan çantası koyuyorlar çok gülüyorum...zaten eskiden bi söz vardı bayandan ve doktordan araç alınmaz diye :D bence mantıklı değil bu söz ama hatırlatmak istedim :D
dedim bu kesin galeriici bi dayıdır aradım :D Yok bayan cıktı cidden (belki calısandır bilemem gerci ) dedim böyle böyllle pazarlık olmaz mı yok dio e dedim bayi sıfırına 40 istio sustu flan.. iki gün sonra aradım tekrar böle böle yine ben ne dese begenirsin o 44e almıs o yüzden 42.5 istiomus :D
tamam de noterde buluşalım de yanında bak kaç tane dayı geliyor :) artık annelerinin ablalarının eşlerinin üstüne yapıyorlar araçları...dene istersen dicem ama ankaradasın zahmetli iş:)
Fiat Punto 1.3 Mjet Lounge S&S 2.El Arabalar ve Satılık Sıfır Km Otomobil Fiyatları sahibinden.com'da
su ilanlara bakınca hele ki bide 10 gün önce sıfıırını 40000 e alınca ikinci el piyasası cok düsük diyemiyorum acıkcası
Puntolarını2010 ve 2011 de alanlar çok daha karlı bence.Ben 2011 mart ta aldım.Aynı yıl üzerine 3 defa zam koydular.Ben 32 ye aldım,son evolar 39-40 a falan gitti.Satarken zarar edicemi sanmıyorum.
Şuan ki puntonun sıfırına ben de asla o kadar para vermem.İyiki zamanında almışım.
ben tam tersini düşünüyorum.
örneğin aşağıdaki 2 ilan;
biri 43bin, diğeri 42 bin.
bakın abartmıyorum; aynı araç için(1,3 mjet, 95bg, auto, ss), anahtar teslim + metalik renk, bir bayiye gidip elimde 40bin nakitim var diyin. 40 bine vermezlerse ben de ne olayım :)
Fiat / Punto / 1.3 Mjet Lounge S&S / Sahibinden Daha 200 km Full Donanım 2012 Punto sahibinden.com'da - 101622768
Fiat / Punto / 1.3 Mjet Lounge S&S / 2012 Model Dizel Otomatik Full Donanimli Ilk Sahibinden sahibinden.com'da - 102403966
5k lounge 1.3 multıjet 95hp dualogıc s&s 42.620 +
METALİK BOYA 310tl
ESP/MSR/ASR/HBA/HILLHOLDER* 1022tl
SKYDOME 2.555tl
SPOR KIT 1.117tl
START & STOP (5DE) 1.022 tl
bu şekilde alınırsa arkadaşın dediği fiyat çıkıyor ortaya :)
ikinci el uygun falan değil :)
tamam onları çıkarında 48.000 yapıyor :D