aracınız pert olmus, siz hala laf oyalıyorsunuz hocam. Kusura bakmayında milletin o araca mırın kırın etmesi normal. Ha sizde istemiyorsanız almayın dersiniz muattap olmazsınız bu kadar basit.
Printable View
aracınız pert olmus, siz hala laf oyalıyorsunuz hocam. Kusura bakmayında milletin o araca mırın kırın etmesi normal. Ha sizde istemiyorsanız almayın dersiniz muattap olmazsınız bu kadar basit.
Aynen katılıyorum Hasar kayıt yeni moda bir söz oldu Bunun adı resmen pert Başka bir açıklaması yok Kimse pert olmuş bir araca iyi gözle bakmaz Birçok ülkede bu hasarı alan araçlar tekrar trafikte dolaşamaz ama burası Türkiye...
Millete dert anlatmak zor denilmiş ama anlatılıpta anlaşılacak bir durum mu var? Açık açık yazılmış zaten araç toplandı diye Bunun anlatılacak tarafı yok Birçok kez ufak tefek elektrik aksamı olsun kaporta aksamı olsun dikkatli yapılmayınca sonradan insanın başı ağrıyor Sadece bir parcadaki boyanın tonunun tutmamasından dolayı bile insanlar haklı olarak şikayet ederken komple pert araca insanların bakmaması kadar doğal bir durum yok
Şimdiden bravo ailesine hoşgeldiniz diyelim :)
Yavuz bey siz komple boyalı bir aracı gönül rahatlığı ile alıp binermisiniz? Ben fiyatı ne olursa olsun ne komple boyalı ne de pert bir aracı alıp binmem ama alıp binene saygı duyarım Aynı saygının da benim fikirlerime gösterilmesini beklerim İsteyen piyasada bol bol pert araç var alsın kullansın ama pert araca boyalı araca neden ilgi göstermiyorlar diye başkalarına laf etmesin
Arkadaşlar yazdıklarımdan kimsenin yanlış anlayacağı veya fikrine saygısızlık edeceği birşey yazmadım. Kim istemezki boyasız kazasız araba alıp binmek benim ilk arabam evo aldığım tarihte imkanlarım ancak böyle bir araç için uygun geldi km düşüktü modeli yüksekti aldım. Fiyattıda ona göre makuldu. Alıcak insan tabiki baktıracak inceleyecek normal araça göre daha fazla incelemesi lazım benim üzüldüğüm taraf kazalı dediğim halde değişen var dediğim halde herşeyi anlatıp yazdığım halde insanların gelip aa burda değişenmi vardı yada boyalımıydı demesi üzüyor hem ona zaman kaybı hem bana.. Kusura bakmayında konunu içinde bende soru sormuştum birden olan fiyat soran arkadaşlar olduğundan ilana döndü.
Benimde merak ettiğimi,acaba neden 36-37 bin masraf edilip bu araç toparlanır..Zaten bu aracın 2. eli nekadarki..?
o kadar masraf edilmemiştir.Sigortadan bu araç 8-10000 e alınmış üzerinede maksinun o kadar masraf edilmiş ve toplanmıştır.yani total maliyet 20000TL dir maksimum.
Ksinlikle katılıyorum serviste hasarlarda fiyat şişiriliyor genelde.
Sent my iPad 2 using
Sigortadan hasarlı arac aldı arkadasım leon 10 bine hasar kaydı 22 bin gozukuyor. Aracta kaporta hasarı yok sase hasarı yok 3 bin lira masraf etti. 25 bine sattı 2006 stylance
Madem böyle bir başlık açılmış ben de yazayım:
2012 Evo 1.3 MJ Dynamic,Start-Stop,Evo Kit,ESP Paketi,12.000 km'de, kazasız, boyasız, çiziksiz..
Benim araç ne eder sizce binicisine?
2012 evo var mı ya :D
2012 gp bile var.Geçen ilanda gördüm resim koymamıs gp diye vermiş bu dedim gp mi evo mu son punto mu diye sorudm.Bu fiyata evo olcak hali yok demiş. istedigi fiyatta 26500. :))
arkadaşlar aracım 2008 dynamıc km 43000 binde. gerçek manada temiz kullanılmış bir araç tek kusuru kaputu çizilmeden dolayı boyatmak zorunda kaldım.bu günlerde satıp yerine bravo almaya niyetlendim, acaba aracım kaç para eder?
Benim kanaatim ilk yıl aracın bayii çıkış fiyatından %10 düşer 2. 3. 4. sene %5 er %5er düşer abicim temizlik ve bakımlar tabiki ön plana alınarak hesaplanır :) umarım satılır hayırlısı olsun