Kullanıcı sitelerine bakarsanız gercek yakit degerlerini görürsünüz , i30 yakit olarak uzecektir aklınızda olsun , onun dısında ikiside guzel araç şimdiden hayırlı olsun
öyle zor bi seçim ki arkadaşım...fransız arabaları üzmez bence...c4 ön konsol ve dış görünüş olarak hep beğenimi kazanmıştır...i30 çok popüler bir araç...şöyle böyle deme bence git showroom'a şoför koltuğuna otur hangisi beni al derse hiç düşünme el sıkış bence....ikisi de üzmez senmi diye düşünmekteyim...şimdiden hayırlı olsun...
Kullanıcı sitelerine bakarsanız gercek yakit degerlerini görürsünüz , i30 yakit olarak uzecektir aklınızda olsun , onun dısında ikiside guzel araç şimdiden hayırlı olsun
Herkese yorumları için teşekkür ediyorum, dün itibariyle Hyundai i30 aldım. Yakıt konusunda da tam otomatiğin konforu için katlanacağız artık.
Buradaki forumun yapısı ve işlevselliğini görünce hemen Hyundai i30 forumuna da üye oldum. Her ne kadar artık puntom olmasa da burayı da takip etmeye devam edeceğim.
Alternatifler arasında herkesin beklentileri farklı tatminsizlikleri ortaya koyuyor.Benim kendi isteklerim ve zevkimin tatmini marka karşılaştırmalarında farklı düşünceleri (ukalalık olarak algılanmasın) benimsememe sebep olmaz. Sadece teknik olarak belirtilen kusurlar devamlılık arz ediyorsa alternatiflerimden düşer...seçeneklerin benim için mali olarakta bir sınırı varsa ozaman aynı sınıfta 2-3 marka araçta dönüp durmak zorundaysam aşağı yukarı aynı tüketim değerlerinde olacaklarından en yaygın servis hizmeti, estetik,güç ve sürüş zevki olarak en tatmin olduğum aracı seçerim...ki herkes de aşağı yukarı böyle düşünüyordur yoksa bu ayarlarda mercedes ve audi tadında kalite bulmayı bekleyemeyiz
...Ve sonuç olarak İ30 al bak keyfine derim, seçimin ne olursa olsun "hayırlı olsun"
Öncelikle hayırlı olsun.
Son pazarlıklardan sonra İ30 ile Ceed arasında aynı donanımda ne kadar fark kalmıştı?
*****ALFA ROMEO GIULIETTA 1.4 MULTIAIR 170 TCT*****
***MATT MAGNESIO GRIGIO***
*****SPORT PACK1 & 18" MATT BLACK WHEELS*****
Kia'da hiç pazarlık yapmadım desem
Aslında içi güzel ama dıştan Hyundai ağır bastı bunun yanında her ne kadar aynı ürün olsa da genel algı iki farklı marka olduğu. Hyundai daha bilinir olduğundan Hyundai aldım.
Hyundai i30 elite donanım paketinde aldığım için Kia'da bunun karşılığı Kia Ceed Premium, onun da liste fiyatı 63.100 TL'ki ne kadar pazarlık yaparsam yapayım 7 bin tl düşmeyecekti. Bu arada Kia Ceed'in içini yeni golf'e benzeten tek ben miyim (aslında Kia Ceed daha önce çıktı Golf benzemiş diyebiliriz.)
yakıtı dert etme derim i30 al citroen daha markalı bir araç fakat hyundai türkiyeye en iyi uyum sağlayan araç seçildi kafan rahat olur en azında
hayırlı olsun keyifli sürüşler....
hayırlı olsun güle güle kullanın![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri