Kalkışstan kastınızsa olay 125 Lik motorda iyi kalkar.Bizzat kendi motorumla vızzz diye kalkıyorum gerimde kalıyorlar.200 mt sonra ben geride kalıyorum :) Onemli olan devamında yiyebilmek.
Printable View
Kalkışstan kastınızsa olay 125 Lik motorda iyi kalkar.Bizzat kendi motorumla vızzz diye kalkıyorum gerimde kalıyorlar.200 mt sonra ben geride kalıyorum :) Onemli olan devamında yiyebilmek.
Fiatlar da t jet ile ww de ki tsi arasındaki fark nasıldır acaba ? ikiside 120 beygir diye biliyorum oynamadan. tork farkı var mı acaba
O kadar para veriyorlar olsun artık moralleri bozulmasın ;)
Sent my iPad 2 using
İvedik otobanında ,otoban girişinden etlik ayrımına kadar x5 arkamda iki boy yol bırakarak takip ettirdim :) aslında araçlarımız sağlam yürüyor.biraz chip biraz lastik hiçte o kadar zorlanmadım geçerken.
Dünde 106 gtı ın etrafından dolaşacaktım neredeyse .. yenilen pehlivan güreşe doymaz 3 kere kalktık arkdaşla üçündede fiyasko ..
93 model 5,25 bana 2 boy fark attı.
3,20 lerle oynamıyorum zevk vermiyorlar :)
Hız yapmak tehlikelidir yasal uyarı....:)
Yakında Shelby Cobra yı geçecek biri çıkar forumda böyle giderse.
2.5 tonluk V8 bir araçla ancak ışıklardaki 200-300mt de önde olursunuz bu bir otoban olsaydı 100km lik bir mesafede yaklaşık 8-10 dk fark olurdu!
bmw X5 :) x5 kısmını bi kenara atalım şimdi :) sadece bmw diyelim:) abi ne yapmışsın sen ya:) kapışmayalaım yollarda böyle arkadaşlarla... :D
Sevgili Onur kardeşim, 18 yaşından beri ehliyetli araç kullanmakta olan, 52 yaşında ve 26 yıllık kamu görevinden emekli bir uzman hekim olarak, daha önce hiç trafik olmayan boş bir yolda yaşamış olduğum bu deneyimi hiç yorum yapmadan ve objektif bir şekilde, olduğu gibi, siz forum üyesi kardeşlerimle paylaştım. Uzun yolda aracımın 220 km/h i geçtiğini ve ne kadar geçtiğini bilemediğimizi göz önüne alırsanız ve de 1155 kg. lık ağırlıkla en baştaki avantajını da göz önünde bulundurursanız, 100 km. de kimin 8-10 dak. önde olacağını denemeden bilemezsiniz diye düşünüyorum, ben kendi adıma t-jet ime daha fazla şans tanıyorum. Fikir vermesi açısından, aracımın teknik verilerini, garaj kısmında 'T-jet sport' başlığı altında görebilirsiniz. Selam ve sevgiler.:)
Sayın Orkun hocam bende 18 yaşından beri ehliyetli 34 yaşında öğretmen bir kardeşiniz olarak kesinlikle sizin doğru söylemediğiniz noktasında yazmadım.
Lakin 0-100 ü stock halde 7 sn olan 4400cc 8 silindir 320hp lik bir aracı ne kadar yüklerseniz yükleyin eşit pilotajda 1.4 turbolu hiç bir aracın v8 bir aracı geçmesi motor doğasına aykırıdır.Siz bunu yaşamış olabilirsiniz saygı duyarım ama orda 2 seçenek var.
1-X5 kullanan arkadaş tenezzül etmemiştir.
2-X5 kullanan arkadaş vasat bir sürücüdür.Belli bir noktadan sonra çekinmiş basmamıştır.
Kaldıki bu V8 makinenin birde twinturbo 555hp lik versiyonu varkı onu yazmaya bile çekinirim.
Aşağıdaki videoda bu makinenin ne kadar kolay hızlandığı ve kaç km hızda gittiğini göreceksiniz.
Kaldıki 1100kg bir araçla 200+ hızlarda uzun süreli bir kullanım çok zorken 2500 kg araçta bu çok daha kolay olacağından ben 10 dk tezimde ısrarlıyım.
https://www.youtube.com/watch?v=sRB1...eature=related
saygılar.
:D budur...
Benim aktardığım denemede, ışıklarda kalkış denemesine davet edilen bendim, dolayısıyla BMW X5 sürücüsü olan kişi baştan itibaren bu denemeye konsantreydi. Yani takdir edersinizki, tenezzül etmemek ya da çekinmek 200-300 m. mesafede söz konusu olamazdı. Ayrıca bu videodaki hızlanma çok brutal bir şekilde değil, bu da benim onu nasıl geçmiş olduğumu ifade ediyor kanımca. Sizin görüşünüze saygılıyım fakat, bunun aracımı görmemiş olmanızdan kaynaklandığını düşünüyorum, ben her halikarda V 8 de olsa birkaç farklı versiyonu olduğunu bildiğim ve de bahsetmiş olduğum aracı geçeceğim kanaatindeyim. Selamlar.:)