SteinGP Nickli Üyeden Alıntı
hocam şöyle bir mesaj geçmişinizi taradım şimdi. gözüme takılan bir şey olmadı? yardımcı olabilir misiniz? bir de "bilgi işlem suçları" değilde "bilişim suçları" olacak :)
Ayrıca ilk foruma üyeliğinizden bu yana açtığınız konularıda inceledim, evo almayı düşündüğünüz mesajlarınız var. İ20 aldığınız için size burada herkes hayırlı olsun iyi günlerde kullanın demiş. Ekspertiz için yorum istemişsiniz, bilen anlayan derdinize derman olmuş. arabamdan tıs-fıs sesler geliyor demişsiniz yine yardımcı olmuş bu forum size. Aveo hakkında bilgi istemişsiniz yardımcı olmuş, yokuşta aracı stop ettiriyorum demişsiniz önerilerde bulunulmuş, Evo için bütçemiz yetmiyor demiş Albea için yardım istemişsiniz. Yine size "Punto" forumunda yardımcı olunmuş bizler ve arkadaşlarımız tarafından. Kimse size burada her gelene yardım edilmez "only punto" dememiş, aracınızın marka modeline bakılmadan size yardım edilmeye çalışılmış. Kimse sizi i20 aldınız diye hor görmemiş. Sizin aracınızda ne donanım var ha sende yok bende var da dememiş. Kabahatli olan kimdir ve hangi konuda size nasıl bir kabahat işlemiştir lütfen gösterebilir misiniz? Moderatör olarak ayrım yapmadan tüm üyelerimizin huzuru bizim için önemlidir. Lütfen şahsınıza hakaret edilen konuyu gösterin, bizde moderasyon olarak gereken işlemi yapalım...