Sayfa 1/5 12345 SonSon
83 sonuçtan 1 ile 20 arası

Konu: GP mi C4 mü?

Mehmet Emrah BALCI
    membal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Muğla
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 0

Bilgilendirme Konusu GP mi C4 mü?

Öncelikle tüm GP cilere merhaba.Henüz bir araç sahibi değilim fakat önümüzdeki 1 - 2 ay sonra ya Grande Punto alıcam yada bir C4.
    Bu iki modelden tercihlerim ve fiyatlar şöyle:

* Grande Punto 1.3 90 HP dizel Emotion + Spor Paket + Sky Dome = 37.750 YTL Telefonla alınan fiyat
    * C4 1.6 110 HP dizel + Kol Dayama + MP3 = 38.800 YTL Pazarlıklı Son fiyat

Şimdi GP daha ilk etapta fiyat olarak 1.000 ytl daha ucuz,bunun yanında açılır tavan ve spor paket cabası.Fakat C4 te ise 110 beygir 240nm tork ve cruise control mevcut.Sizden ricam C4 üde kullanıp test etmiş yada iyi bilen arkadaşların hem donanım hemde sürüş performansı hakkında iki araç arasında bana bir fikir vermesi.Ayrıca Gp için almış olduğum fiyat uygun mu?

Şimdiden tüm Grande Puntoculara teşekkür eder herkese kazasız belasız hayırlı sürüşler dilerim

mehmet koçak
    black hawk gogigogi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Aydın
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    09 h 5779
    Edilen teşekkür: 163

c4 ler güzel araçlar yalnız 2.elleri biraz sakat bende alıken geçensene martta c4 hdi denk geldi 2005 model 30.000 km deydi 25000 ytl ye almadım 26000 ytl ye sıfır gp active aldım c4 ikinci eline bir bak kafadan 5000 ytl zarar yazıyon 1 ay kullansan bile yoksa iyi araçlar

berkay gül
    BERKAY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Orleans Mavi
    Plaka
    16z0277
    Edilen teşekkür: 56

öncelıkle hoşgeldın gp ıcın bıraz daha ındırım yapılabılır c4 içinde kullanmadım ama sunları söliyebılırım serılık olarak okadar ıyı deıl oldugunu duydum ama yol tutusu cok ıyımıs savrulması cok zor dıe duydum umarım senın ıcın hayırlısı olsun

Eren GÖNCÜOĞLU
    gezenti Er-NnN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 522

fiatlarla çok ilgilenmiyorum ama C4 ün direksiyonu yüzünden direksiyona geçtikten 200 metre sonra direksiyonu sahibine geri verdim...

bi sorun olduundan deil ortası dönmedii için...

çağlar mavuk
    grandecaglar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Bolero Kırmızı
    Plaka
    06 ZEH 81
    Edilen teşekkür: 116

c4 al derim güzel araç bence grande de güzel ama yinede c4

yaşar k.
    GP61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Trabzon
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 53

ben olsam düşünmeden c4 alırdım. görünüş olarak çok hoş araba ayrıca hem iç mekan hemde bagaj hacmi olarak gp den iyidir doğal olarak segment farkı var..satarkende c4 kesinlikle daha fazla para eder sebebi bi üst segment olmasıdır çünkü türkiyede millet 2.el araba alırken donanıma bakmıo segemnte bakıor bu nedenle gp alırsan 2.elde sana donanımsız dizel gp nin fiyatına yakın para önercekler ama donanımlı 0 gp alırken epey fark ödüon lakin c4 de bu dezavantajı yaşamazsın

mustafa özkan
    şehitler aslaaa ölmez baycep - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Elazığ
    Rengi
    Rock Siyah
    Plaka
    23DR000
    Edilen teşekkür: 108

c4 alırım..

Ali İLHAN
    microab - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Nevşehir
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    50 A* 4*4
    Edilen teşekkür: 690

C4 lerin de sıkıntılı olduğunu duyuyoruz,okuyoruz.

Dijital göstergelerin içine su girmiş gibi dalga dalga olduğu,göğüs döşemesinin ufalanarak döküldüğü,süspansiyonlarının kronik arıza verdiğini,benzinlilerinin 10lt ve üzeri yaktığını,gürültülü çalışan süspansiyona sahip olduğu ve buna bağlı olarak değiştirilmek zorunda kalınan amortisörleri,henüz 1 yılı dolmadan kontak anahtar yuvasının genişlemesi ve anahtarın yerine oturmaması,cam çıtalarının tam yerine oturtulmaması ve buna bağlı görülebilen işçilik kusarı,neredeyse kronik olmaya yüz tutmuş baskı balata hataları-volan ve şanzıman problemi olanlar vs vs vs...

Bu listeyi uzatmak mümkün.Bunlar benim DH den aklımda kalanlar.

Aracın görselliğine diyecek yok göze hitap ediyor,bunca sorunu yaşamayanlar da vardır elbette.Fakat almadan önce araştırmanı-test sürüşü yapmanı ve hatta kendi fun klüplerine üye olmanı öneririm.

Neticede sokağa atılacak paramız yok.

Alırken 2. elinin olup olmadığına da bakarsan ekstra fayda sağlamış olursun...

Donanım olarak GP nin kendi segmentindeki bir çok araçtan daha dolu olduğu bir gerçek,kıyasladığımız araç gp nin segmenti değil,üst segment bir araç...

Sanırım dizelin fiyatı 40.000 civarıdır.Kampanyası vardır yoktur bilmem,iyi düşün şimdiden hayırlı olsun...
    GRANDE PUNTO 1.3 90 HP MJ DYNAMİC 5K TİTANYUM GRİ 50/06

İnsanları yücelten iki büyük meziyet vardır: Erkeğin cesur kadının namuslu olması. Bu iki meziyetin yanında hem erkeği, hem kadını şereflendiren bir meziyet daha vardır. İcabında tereddütsüz canını feda edebilecek kadar vatanına bağlı olmak. İşte Türkler bu meziyetlere ve fazilete sahip kahramanlardır. Bundan dolayıdır ki Türkler öldürülebilir, lâkin mağlup edilemezler” Napoleon Bonaparte - Fransa İmparatoru

anvil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Mersin
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 1348

bence de c4. sonuçta bir üst segmentin aracı. daha geniş, daha büyük. gp'ye vereceğin parayı c4'e ver. gp'nin tek artısı skydome'unun olması. bir de fiatın bakım ve parçalarının daha ucuz olması.

Mustafa İŞLER
    mustafa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Adana
    Rengi
    Rock Siyah
    Edilen teşekkür: 78

c4 ün sitesine bakmıştım tüketim olarak aynı veya daha az GP den.Buna rağmen 110 hp ve 240 n torka sahip.Çok iyi rakamlar ancak kronik arızalarla ilgili bir bilgim yok .Bu kadar arızası varsa GP daha iyidir derim.

Akincl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    İstanbul
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 84

Öncelikle c4 ve grande karşılaştırılmaz.

farklı sınıfta araçları karşılaştırmaya kalkarsan hiçbir zaman sağlıklı bir sonuç elde edemezsin.kafanı karıştırmaktan

kararsız kalmaktan öteye gidemezsin.

ben senin yerinde olsam aynı sınıftan ve benzer donanımdan araçlar seçerim.

fiat düşünüyorsan yeni bravo geldiğinde c4 ile karşılaştırırsın.

emir bölükbaş
    emir341907 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 5

günaydın arkadaşlar

Aynı arabalar için yaklaşık 1 ay önce bende karar veremiyordum.Dediğiniz gibi c4 bir üst segment motoru daha güçlü daha konforlu gibi duruyor.Ama araştırma safhasındayken bursada gördüğüm bir c4 sahibiyle biraz muhabbet ettim adam 50-55 yaşlarında bir vatandaştı aracını alalı 1,5 sene olduğunu ve arabasından mennun olduğunu belirtti.ANCAKKK yedek parçasının ve servis maliyetlerinin çok pahalı olduğunu söyledi.Örnek verecek olursam dedi geçenlerde sağ ön farı kırtılmış ve değiştirmek için 600 küsür ytl istemişler.Ayrıca daha önce belirtildiği gibi süspansiyondan gelen seslerin kendisindede mevcut olduğunu belirtti.Ama arabanın yol tutuşu ve donanımı olarak çok iyi olduğunu belirtti.Bende servis+yedek parça maliyetlerini daha ön plana çıkartarak, ayrıca 2 el konusunda grande puntonun daha uygun olabileceğini düşünerek ( sahibinden com sitesinde araştırdım grande punto =113 ilan
    yeni opel astra=481 ilan
    citroen c4 =195 ilan
    3 araçta hemen hemen aynı sene çıktılar 2005 yılında bana göre grande punto daha çok tutulmuşki ilan sayısı daha az c4 ten kat ve kat daha fazla sattığı kesin.Ayrıca şikayet var sitesine girdim buradada opel ve citroenin daha fazla sorunlu olduğu anlaşılıyor.) bu nedenlerden dolayı ben 12.07.2007 tarihinde 2008 model 1,3 90 hp emotion duologic vites+16" jant titanyum gri grande punto siparişini verdim ve ağustos ortasında gelecek inşaallah aracım ve 33,900 ytl vereceğim.Puntonun eksikleri yokmudur tabiki vardır ama saydığım nedenler bana alacağım araç için daha mantıklı geldi.Yinede siz bilirsiniz benden bu kadar şimdiden alacağınız araç hayırlı uğu olsun. saygılar.

ılgın akarca
    AnKaRa iNcİsİ grande06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ankara
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    06p8516
    Edilen teşekkür: 12

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!C4!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

. .
    Korhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kastamonu
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 254

Alıntı emir341907 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    günaydın arkadaşlar

bu nedenlerden dolayı ben 12.07.2007 tarihinde 2008 model 1,3 90 hp emotion duologic vites+16" jant titanyum gri grande punto siparişini verdim ve ağustos ortasında gelecek inşaallah aracım ve 33,900 ytl vereceğim.Puntonun eksikleri yokmudur tabiki vardır ama saydığım nedenler bana alacağım araç için daha mantıklı geldi.Yinede siz bilirsiniz benden bu kadar şimdiden alacağınız araç hayırlı uğu olsun. saygılar.
    O fiyata nasıl aldın? Koç indirimi falan mı?

emir bölükbaş
    emir341907 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Bursa
    Rengi
    Beyaz
    Edilen teşekkür: 5

ewet koç'a bağlı firmamız var

. .
    Korhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kastamonu
    Rengi
    Yok
    Edilen teşekkür: 254

Hayırlı olsun. Araba da fiyat da süper ötesi.

Ömür Kuru
    omurkuru08 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Adana
    Rengi
    Bravo Lav Kırmızı
    Plaka
    07HAN47
    Edilen teşekkür: 17

arkadaşım herkesin dediği gbi farklı sınıf araçlar bunlar karşılaştırma bence şimdi güvenlik + konfor + hız istiyosan c4 ama ekonomi + servis + güç istiyosan gp derim ben olsam bu kadar sorunlu bir arabayı aklımdan geçirmezdim tmam iyi ama istemem...

ufuk bakal
    ufuk61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Kocaeli
    Rengi
    Titanyum Gri
    Plaka
    41 EU 361
    Edilen teşekkür: 122

c-4 tabi

yanlız gp de olup c-4 olmayan bir özellikte güvenlik pakatini unutmamak gerekir diye düşünüyom

Ömür Kuru
    omurkuru08 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Adana
    Rengi
    Bravo Lav Kırmızı
    Plaka
    07HAN47
    Edilen teşekkür: 17

arkadaşlar unutmayın citroen takla atmama garantisi verio arabalara attığı taktirde yeni araç veriliyo....

Aydın. Beygul
    Fire 1.4 77Hp Tit.Grisi the_Algn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nereden
    Ardahan
    Rengi
    Egzotik Kırmızı
    Edilen teşekkür: 197

Alıntı emre.efe05 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar unutmayın citroen takla atmama garantisi verio arabalara attığı taktirde yeni araç veriliyo....
    Kaynak gösterebilirmisin merak ettim , nasıl oluyo..

Sayfa 1/5 12345 SonSon

Yer imleri

Yer imleri