evet ama belli olmaz
Merhaba arkadaşlar,
Şu linkteki üründen alıp kullanan var mıdır? https://www.kemaloto.com/Urun/Punto-...ma-pmu655.html
Ürün açıklamasında montaj için şöyle diyor:
"montaj basit 4adet civata ile kısa civata onunla halıya monte ediyorsunuz alttaki saca ulaşmıyor yani montaj 25 saniye felan takıp çeviriyorsunuz halı otomatik kapıyor..."
Yani alttaki döşeme halısını deliyor mu bu civatalar. Yarın öbürgün dayamayı çıkardığımızda halı delik olarak mı kalıyor.
evo evo..
abinin dediği gibi, halı siyah renkte olduğu için sökülünce belli olmuyor..
Punto Evo 1.3 Multijet 75 Hp Active
bende aux kablosuyla birlikte grande punto ayak dayama alıcam önce teybimde aux çıkışı varmı yokmu ona bakmam gerekiyor
Ben almıştım. Saca ulaşmadan halıda delik açıyordur ama ileride çıkarmaya ihtiyacınız olmayacaktır. Olmaması eksiklik aslında, olmadığında halı deforme oluyor ..
https://forum.grandepuntotr.com/gene...ak-dayama.html konusunda mevcut
Ben kullanıyorum hiç bi sıkıntı yok geçen gün söktüm belli bile olmuyor.
TSİ Jetta.
acaba nikelaj pedallar ne kadar bilgisi olan varmı_?
Kullanıp da memnun olmayan var mı arkadaşlar, yok galiba?
Ona göre siparişi vereyim
evo evo..
bende kullanıyorum,gayet hoş
çıkarma gereği duymazsınız
gayet şık güzel bişi. ayrı hava katıyor. ben geçen hafta aldım. takması kolay. memnunum
halıya delik açmıyor aslında halının kıllarına sarıyor, zaten taktıktan sonra bir daha sökmek istemezsiniz .. pedal takımıda diğer katogorilerde mevcut..
Gelebilirsen montajınıda yaparız hemde tanışmış oluruz , gelemezsende kargonu bugün çıkarırız
Bu ayak dayama 10 Tl ve sizin bahsettiğinizden daha şık oldu araca.. sanayiden aldım.... Hiç uğraşmayın sanayide zevkinize göre alın hem klişe olmamış olursunuz. Hayırlı Forumlar.....
Her ŞERDE bi HAYIR vardır...
Motor ömrü diye birşey yoktur! Kullanıcının motora tanıdığı yaşam hakkı vardır!
bnde aldım taktım gayet güzel duruyor gerçekten
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri