Mehmet Ali seni ve Dilek'i tebrik ederim. Yiğit'ciğime çok güzel bir kardeş gelmiş. Aynı abisi gibi çok tatlı maşallah.
Arkadaşım Allah analı, babalı sağlıklı uzun ömürler versin. Ailesine, memleketine hayırlı bir evlat olmasını nasip etsin.
Printable View
Mehmet Ali seni ve Dilek'i tebrik ederim. Yiğit'ciğime çok güzel bir kardeş gelmiş. Aynı abisi gibi çok tatlı maşallah.
Arkadaşım Allah analı, babalı sağlıklı uzun ömürler versin. Ailesine, memleketine hayırlı bir evlat olmasını nasip etsin.
allah analı babalı büyütsün inşallah..
Allah analı babalı sağlık sıhhatli büyüyüp ailesine vatanına hayırlı bir birey olmayı nasip etsin inşallah...
maşşalah mehmet abi allah nazarlardan saklasın sağlıkla büyütmeyi nasip ettsin..
maşallah çok tatlı Allah nazardan saklasın. Vatana millete hayırlı bir evlat olsun.
Allah sağlık versin abi ,Maşallah çok tatlıymış.Allah analı babalı büyütsün...
hoş geldin bebek yaşama sırası sende....hayırlı olsun...
amin cemil kardeşim inşallah çok sağol.
amin koray kardeşim teşekkürler.
amin ali kardeşim inşallah sağolasın. bende düşünmedim değil aslında ama forumdaş amcalarının teyzelerinin abilerinin ablalarının ve kardeşlerinin nazarı asla değmez diye düşündüm. ne yaptın liteway bagaja sığdımı. bende simply city plus aldım. fotoları paylaşacağım ilgili konuda.
amin sinan kardeşim Allah' ın izniyle inşallah çok teşekkürler.
amin aykut kardeşim amin sağolasın.
amin inşallah sevgili arkadaşım yasemin. çok teşekkür ederim tebriğin ve tüm temennilerin için.
amin inşallah can kardeşim çok sağol.
amin ramazan kardeşim inşallah. tüm bu güzel temennilerin için teşekkür ederim.
amin inşallah nuri kardeşim çok sağol.
amin murat kardeşim inşallah çok teşekkürler.
amin seçkin kardeşim amin inşallah çok teşekkür ederim.
sağolasın fikret abicim teşekkürler.
Allah analı babalı büyütsün..
maşallah allah analı babalı büyütsün çok tatlı:)
Allah analı-babalı sağlıklı bir şekilde büyütsün. Geleceği parlak olsun. Hayırlı uğurlu olsun. Darısı olmayanlara, isteyenlere...
Allah analı babalı büyütsün maşallah.
Canım abim cok ama cok mutlu oldum.Yapabileceğim bir şey varsa emrindeyim.Allahım analı babalı hayırlı bir omur nasip etsin.Darısı başımıza.
Not: Aradım telefonun kapalıydı abi.
abicim hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün maşallah çok da tatlı
Tebrikler Mehmet Bey, Allah analı babalı büyütsün...
Allah analı-babalı büyütmek nasip etsin.
amin oğuzhan kardeşim teşekkürler.
amin berkan kardeşim inşallah çok sağol. dediğin gibi darısı başınıza.
not: telefonu yanlışlıkla kapatmıştım. o 1-2 dakika içerisinde aramışsın. gelen mesajda gördüm sonra aradığını. görüşürüz yine merak etme.
amin anıl kardeşim amin sağolasın.
amin arda kardeşim çok teşekkürler.
amin özgün kardeşim çok sağol.
Teşekkürden sonra bir de maaşallah butonu koyulsun foruma :)
Allah'tan sağlık, sıhhat, afiyet, huzur, uzun ömür, mutluluk diliyorum. Analı babalı büyüsün, ailesine-vatana-millete-insanlığa hayırlı bir evlat olsun.