Geçmiş olsun usta.
Mustafa kemal Sahil bulvarında 93 ile gidiyorum diye radardan yedik 319 tl...
Cezaya vs lafım yok eyvallah.
Ancak O yolda hadi 90 da cok diyelim ama 70 hız sınırıda cok normal değil...
Neyse basa gelen cekilir...
Geçmiş olsun usta.
geçmiş olsun 300 kusur lira fazla geldi bana
Geçmiş olsun.
Bende kaç sene önce ilk ve tek radar cezamı orada yemiştim. O zamanın parasıyla 293,00 TL idi hem deNe yazık ki yol çok güzel bir yol ve bırak 70 ile 170 ile bile gittiğini hissetmiyor insan taki ceza makbuzunu eline alıncaya kadar
![]()
![]()
geçmiş olsun
Geçmiş olsun.
Hız sınırının oranları var. Hız sınırı 70 iken 80 de ayrı ceza 100 de ayrı ceza yazıyolar... Kademe kademe... O yüzden 319 dur. 15gün erken ödemede %15 gibi bir indirim yapıyolardı yanılmıyosam. Bildiğim kadarıyla 269tl ödersiniz. Geçenlerde bende ceza yemiştim.
Tekrar geçmiş olsun.
EDİT: 239TL imiş. Alıntı Jasmine
gecmıs olsun bılader %30 gectıgın ıcın katlanmıs yapacak bırsey yok canına gelecegıne parana gelsın
hesapladımda 239 lıraya 4lt rakı veya 60tane efes alınır![]()
Öncelikle geçmiş olsun...Bence bi hata var aynı ihlali tourneo ile yaptık 70 lik yerde 94 araba kamyonet sınıfında olduğu için 319 TL ceza geldi aynı sınıff değil sonuçta daha az gelmesi lazım
Sen gti ını itekle biz gazlarız T-JET le
Geçmiş olsun Berkan dizelin büyüsüne kapılmışsın sanırım. bundan sonra daha dikkatli olursun sanırım. çevre yolunda limit 120 km hatırlatayım dedim.![]()
2009 Tekno Gri Multijet Dynamic
2009 Beyaz 1.4 Fire Dynamic
2009 Gümüş Multijet active
2011 Siyah Evo 1.4 Fire Dynamic
2011 Egzotik Evo 1.3 Multijet Dynamic
2011 Beyaz Evo 1.3 Multijet Dynamic
bnde arabayi 30 martta aldim aldigimdan beri antalyada 3 defa 319 lira radar cezasi yedim..bi tanesinide köy gibi bierde yedim insana cok koyuyo.Birini yiyeli yarin bi hafta olucak.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri