Arkadaslar 2007 model lpgli Punto mü sattım yerine 1.3 mjet lounge modeli beyaz renk alıyorum 38000 tl 15 gün sonra geliyor arac düşünceleriniz nedir acaba
Opsiyon eklemedim standart hız sabitleme blue me park sensörü falan onlarda standart galiba skydoom falan yok düz vites
1.3 Mjet, yakıt konusunda epeyce yüzünüzü güldürür, gayet konforlu ve ekonomik yolculuklar yapıcaksınız yeni aracınızla. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun, keyifli sürüşler...
ARac 1300 KM'de sehir içi 4.5 lt gibi mukemmel bir orandayım...
Benim aracta Skydome yoksa sadece..
Start stop vs vs bir suru dalga dungası var..
Yalnız fiyat dusmus su anda...gecen ay bu kadar uygun değildi.
40000tl aslında Avea kamu tarifesi indiriminden faydalandık 2000 tl kadar sabırsızlıkla bekliyoruz artık arac gelsin diye
arka kapıları zamanla otecek kış şartlarında birşey olmaz deme biraz güneşte kalsın hemen kuruyor yağlar ve şişiyor gergiler,arka koltuklardan kasis ve engebeli yollarda tak tuk sesler gelecek,siyah ise nano çizikleri bile belli edecek,boya koruma senede 2 kez yaptırmaz isen matlaşacak,koltukların bazı uzuvları küf yapacak,kimbilir belki arka stoplar buğu yapar yapmasa bile mutlaka toz alır bulanık gozukur,arka camdan bir miktar su girer zamanla kimbilir,ön kapıların lastikleri yeni diye ittirdiğinde kapanmayabilir,kapıların iç tarafındaki kumaş rengi koyu ise en ufak kirleri bile afişe edebilir...kimbilir...![]()
Güzela araç yeni punto. Aldığınız donanım ve motorda zaten çok iyi.
Hayırlı olsun.
Hayırlı olsun Kazım, bence güzel bir tercih.Motor ve donanım olarak en iyi modeli seçmişsin.Konforlu ve ekonomik yolculuklar yapman dileğiyle...
hayırlı olsn
Alper DEMİR
2005 model Honda Civic HB AT 1.6 ies (Aralık 2012...)
2009 model GP 1.3 mjet Active (1 yıl)
2006 model Meriva OPC (2 yıl)
1995 model Vectra GT (2 buçuk yıl)
çok iyi yapmışsın güle güle kullan.
otomatikleri kaç paraymış bu arada sordunuz mu?
Alper DEMİR
2005 model Honda Civic HB AT 1.6 ies (Aralık 2012...)
2009 model GP 1.3 mjet Active (1 yıl)
2006 model Meriva OPC (2 yıl)
1995 model Vectra GT (2 buçuk yıl)
Hayırlı olsun fiyatına göre çok güzel bir araç güle güle kullanın..
Kesinlikle alındığında pişman olunmayacak bir araç punto.2 yıldır 50000 km dir punto kullanıyorum kesinlikle bir problem yaşamadım.Sanayide yedek parça aldığım adamlar bile bu araç fıatın en sağlam arabası diyor.
Herkese teşekkürler iyi dileklerinden dolayı hayirlisiyla gelsin keyfini çıkaralım o zaman
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri