Erhan benim babam adına da olmuştu böyle birşey hatırladım isim ve soyisim benzerliğinden kaynaklanıyordu..
Printable View
benim durumumda biraz daha garip.
Kullandığım plaka önceden honda jazz'a takılıymış. Kırıkkale'de yayaya çarpıyor, yaya vefat ediyor. sonra adam arabayımı satmış ne yapmış bilmiyorum soyadıma uygun diye bende plakayı aldım. geçen yıl google'de plakayı sorgulayınca kırıkkale'de kaza yaptığını öğrendim. İşin garibi kırıkkale üniversitesinde okuyorum.
neyse geçen final zamanında adamın kaza yaptığı kavşağın aşağısındaki köye musluk contası almak için indim. Hırdavatçı dayı köy kahvesinin yanında. arabayı kahvenin önüne çektim indim işimi hallettim dükkandan çıktım bir baktım arabanın yanında 2 kişi. dedim hayırdır bir sıkıntımı var. onlarda geçen yıl bu plakalı araç bizim bilmemneyimize çarptı dedi. İçimden dedim Can moku yedin ufak ufak arabaya bin uza. neyse ben arabayı 2010 mayısta aldım plakayıda çıkma aldım zaten diye açıkladım. karşıdakilerde zaten bu araba değildi falan dediler. geçmiş olsun, başınız sağ olsun deyip gazladım. yoktan yere linç olacaktık.
Peki mevzu nedir? Ne için ifade vericek mişsiniz?
avukat arkadaşıma tekrar arattım memuru, panik yapıcak bişey yok, gelen yazı sadece plakanın sorulmasıyla ilgiliydi tedirgin olacak bişey yok dedi. bende vaz geçtim gitmekten. büyük ihtimal bişe çıkmazmış :) bende ilanı vermiş bulundum satıp 140 multiair ya da 120tjet alasım geldi. biraz zorlar ama bakıcaz artık