araci active olupta yan aynalari boyalı olan varmi
araci active olupta yan aynalari boyalı olan varmi
0 km satışta active seçeneğinde olmaması lazım fakat sonradan boya veya folyo yapılabiliyo bendede yok
alla alla benım aracın boyalı
ne garıp arac satın almısım ya
0 km mi 2 el mi
ben boyattım
bende boyattım
0 mı araç belki yanlışlık olabilir
bende de soyle bi durum var dortlu ikaz lambasının yanında asr tusu var ama asr varmı yokmu belli deiğil bilende yok ama calsımıyor o ayrı
aynalarini boyatan active sahipleri... ne kadara maloldu ve görüntüde boyali çikistan farki anlasilabiliyor mu? bilgi verirseniz sevinirim.
öncelikle şunu söylim eğer serviste boyatırsan hiç bir farkı yok örneğin benimkisi de activ sis farı taktırdım ayna ve kapı kollarını boyattım spoiner taktırdım benim arabanın dynamıic den tek farkı digital kılima kaldı oda olsa dynamic diye satarsın.kimsecikler anlamaz iyi bilen birisi olmazsa. inanınki hiç birisi belli olmuyo sonradan yapıldığının tavsiye ederim
ben de gp'mi yeni aldım ve rengi beyaz. siyah aynalar ve kapı kolları çok sırıtıyo. boyatmak istedim servise sordum onlarda plastik malzeme olduğu için boya tutmaz dediler. boyatan arkadaşlar acaba herhangi bir boya atma vs. problemle karşılaştılar mı ve mümkünse fiyat alabilirmiyim. teşekkürler
abi bunlar nasıl servis yaf. ayna kapağının ve kapı kollarının üstüne plastik için olan astar var ondan atıcaklar önce üstünede boyo atıcaklar ne kadar entersan insanlar var bu dünyada yaaa. abi sen onları dinleme git bi boyacıya ama usta olanver 40 50 ytl boyasın sana 10 numara yapsın
GRANDE PUNTO 1.3 MULTİJET 90 HP EMOTİON 3DR+ROCK BLACK+DUALLOGİC+SKYDOME+S.P+G.P+DERİ DÖŞEME
2007 lerin bazıları boyalı ama bn kendim boyattım..
dualogic vitesli active modellerin aynaları boyalıdır...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri