tamam be kardeşim, hadi biriniz ikiniz bilmezsiniz de...gittiğim 3 ayrı serviste de aynı soruyla karşılaştım ya...yuhhh !!!
Printable View
tamam be kardeşim, hadi biriniz ikiniz bilmezsiniz de...gittiğim 3 ayrı serviste de aynı soruyla karşılaştım ya...yuhhh !!!
herşey olmuş olabilir ben geçen bi konu açtım active otomatik klimalı die anlamadım bi türlü burası türkiye...
Ben de boyatacaktım fakat son anda vazgeçtim. Bence granit gri ye siyah çok daha fazla yakışıyor. Arabaya spor bir görünüm veriyor. Açık griye de bazen yakıştırıyorum. Ama diğerlerinde a durabiliyor. Hele beyazda berbat :D
vallahi ne renk olursa olsun bence gövde rengi ile ayni olmasi her zaman daha iyi... yakisiyor olmaz be cihan kendini avutma :).... varsa boyatan maliyet istiyorum arkadaslar...
ya boyatan varsa bir fiyat söyleyin dostlarım bende sonbaharda İNŞALLAH gp alacam da active düşünüyorum,şu siyah kapı kolları beni bitiriyor yaa hele de kırmızıda çok emanet duruyor.bu gp sapıklığı öldürecek beni hastayım bu arabaya bee:siritma:
40 ytl ankara kartaşta boyattım
öncelikle şunu söylim eğer serviste boyatırsan hiç bir farkı yok örneğin benimkisi de activ sis farı taktırdım ayna ve kapı kollarını boyattım spoiner taktırdım benim arabanın dynamıic den tek farkı digital kılima kaldı oda olsa dynamic diye satarsın.kimsecikler anlamaz iyi bilen birisi olmazsa. inanınki hiç birisi belli olmuyo sonradan yapıldığının tavsiye ederim
ben de gp'mi yeni aldım ve rengi beyaz. siyah aynalar ve kapı kolları çok sırıtıyo. boyatmak istedim servise sordum onlarda plastik malzeme olduğu için boya tutmaz dediler. boyatan arkadaşlar acaba herhangi bir boya atma vs. problemle karşılaştılar mı ve mümkünse fiyat alabilirmiyim. teşekkürler
abi bunlar nasıl servis yaf. ayna kapağının ve kapı kollarının üstüne plastik için olan astar var ondan atıcaklar önce üstünede boyo atıcaklar ne kadar entersan insanlar var bu dünyada yaaa. abi sen onları dinleme git bi boyacıya ama usta olan :D ver 40 50 ytl boyasın sana 10 numara yapsın
garnit gri ve sıyah mükemmel ikili 10 numara 10 buyrunuz benım araba:)
evet arkadaşlar benimde punto otomatik ve aynalar boyalı geldi..Ekstra olarak diğer donanımlardan farkı ise bildiğim kadarıyla yol bilgisayarı büyük
3 satır,bagajda 12 voltluk priz var,artı bilmiyorum siz dikkat ettiniz mi ön cam silecekleri çalışırken geri vitese taktığınızda arka cam silecekleride otomatik olarak calışıyor..
benim gp otomatik değil ama aynalar gövde renginde geldi kapı kolları siyah1,3 mj 90 hp arabam ben bunun normal olduğunu sanıyordum. şans nasip güzel görülüyor
Aracım Active donanımlı, aynalar da boyalı yol bilgisayarı da 3 satırlı.
Benim araçta dualogic ve aynalar boyalı.Donanım tablosuna baktığımda aynalar ısıtmalı değil, ama o kadar süprizle karşılaşıyoruz ki aynaların ısıtmalı olma ihtimali olabilir veya bununla ilgili bilgisi olan varmı bu olayı deneme şansım olmadı.
Bende serviste boyattım 50 ytl.
bende boyatmayı düşünüyorum ama kararsız kaldım. çünkü ya gövdeyle aynı renk tutmazsa diye korkuyorum.
tüm puntolarada geri vitese taktıgınızda on silecek calısıyorsa arkada otmatik calsıırı
Active'leri stil paketi ile alınca kapı kolları ve aynalar boyalı olmuyor muydu??
ben de boyattım, orijinalini tutmasa da güzel duruyor! çok incelemedikçe aradaki renk farkını anlamak mümkün değil! boyatmak isteyenler tereddüt etmesinler ama sağlam bir yerde boyatın! 50 YTL bu iş için ideal!