Kredili olarak hala 33150TL ??
arkadaşlar 1 ay önce fiattan 0 faiz ile 1.4 105 multiair aldım easy 33180 e şimdi fiat olmuş 31650 olmuş bileydim lounce veya 75 lik dizel alırdım daha peşinatı vermedim sadece kredi tamam acaba biraz diretsem faydası olurmu biraz çamura yatsam falan gerçi faqiz avantajı lineaya geçmiş adamına göre muamelede olabilir tabi bilemem![]()
Kredili olarak hala 33150TL ??
ama ben peşin fiyatına taksitle aldım nakitte verseydim 33 180 di
Bayii ile görüşün peşinatta vermemişsiniz sadece krediniz onaylanmış kabul etmek mecburiyetindeler.Biz aracı alırken peşinat vermemize rağmen eğer 2 aylık süre de araçta indirim olursa bunu fiyata yansıtacaklarını söylemişlerdi.
kredi onaylanması önemli değil yeterki siz aracı değiştirmek isteyin..
fatura kesilmediyse farkı alabilirsiniz, ancak nasıl oluyor peşin fiyatına taksitle? bu pazarlık sonucu ise resmi olarak bi hak iddia edemezsiniz.
Ne Mutlu Türküm Diyene!
malesef fatura kesildi 1100 km ye geldi araç
aracınız teslim alıp kullanıyorsanız hiç birşey yapamazsınız nedeni ise
otomotiv de her ay bir kampanya olur ondan dolayı
geçmiş olsn
aynısını bende yaşadım hatta başlık açmıştım..krediye 2 bin lira hava parası veren bizde mallık...
yalniz 31650 iyi fiyat multiair icin su an
gule gule kullanin takmayin kafaya aracinizin keyfini surun
FIRE (Fully Integrated Robotized Engine)
bencede takmaya gerek yok olan olmuştur alınan alınmıştır az ya da çok sorunsuz olsun kazasız olsun gerisi problem değil bende aracı aldım nakit fiyatına indirim bile yapmadılar ama beyaz istediğim için başka yerde bulamadım aldım. ama fiyatları hiç takmıyorum yani hayırlısı olsun demek lazımkaza olmasın o para sadaka gibi olsun
![]()
Was willst du machen , denk nicht nach tus einfach...
e ne yapalım nasip yangından mal kaçırır gibi araç almaya gittim ille beyaz olsun hemen gelsin alın size kredi bu hafta olmazsa olmaz al sana haftasına dediler başka bayiden çekip oldu falan. Allah için memnunum aracımdan yakıt performans donanım wv polo da yol bilgisayarı bile yok neyse her şeyden bi ders çıkarıyo insan demekki herşeye balıklama atlamıycakmışım kendi adıma söz meclisten dışarı
aracı daha teslim almamışsınız, bence bayii ile görüşün..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri