Kesinlikle Kubilay hocam millet öpecek satıcı arıyor geçen adam aramış 27000 veriyim diyor üzerindeki hiç bir opsiyonun benim için değeri yok diyor.Bende öyleyse 27000 e standart dynamic çok var piyasada beni niçin aradın dedim, bir şey diyemedi kapattım suratına telefonu!
*****ALFA ROMEO GIULIETTA 1.4 MULTIAIR 170 TCT*****
***MATT MAGNESIO GRIGIO***
*****SPORT PACK1 & 18" MATT BLACK WHEELS*****
konu hortlamış gene
punto fiyatlarının düştüğü falan yok yazla kış arasında 1000 tl gibi bir fark olur hepsi bu yazın biraz daha satışlar hızlıdır orası ayrı
iyi araba iyi para![]()
dert etmeyin bu kadar ikinci el piyasasını ya, kaskonuz sağlamsa yuvarlayıverin uçurumdan olsun bitsinher ne kadar kasko firmaları da ikinci el piyasasını baz alsada piyasadaki ölücülerden daha insaflıdırlar belki. insaflı olmasalarda çingenelik yapma şansımız var.
zira kasko bedeli 35,500 lira olan aracımı öyle 27-28 li rakamlara vermektense benzin döküp yakmayı tercih ederim
Valla sıfır alınca fiyatlar koyar hak veriyorum ama genelde 2.ele param yettiği için,bu fiyatlarda olması şansımıza diye düşünüyorum..Sadece sıkıntı 1 el ile 2 el arasında bariz fark olması..Gerçi o farkta olmasa herkez sıfır alır..Bu arada Onur adama çok güzel laf koymuşsun..![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri